প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা CISF পর্সোনেলশিংগী মফমদা মখোয়গী রেজিং দেগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
10 MAR 2025 6:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি CISF পর্সোনেল পুম্নমক্কী মফমদা মখোয়গী রেজিং দেগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। CISF ফোর্স অসি মখোয়গী প্রোফেস্নেল ওইবা মতৌ, মথৌদা পুক্নিং লুপ্পা, অমদি থৌনাগীদমক মীয়াম্না থাগৎনৈ হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি। “মখোয়না মচং ওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচরশিং ঙাক্তুনা অমদি নুমিৎ খুদিংগী মশিং থিঙমদ্রবা মীয়ামবু শাফনা থমদুনা ঐখোয়গী সিক্যুরিতী সিস্তেমদা মরুওইবা থৌদাং অমা য়ারি। মখোয়গী মথৌদা খোঙফম মনিং হন্দনা লেপ্লিবা অসি তশেংনা থাগৎনিংঙাইনি,” হায়না প্রধান মন্ত্রীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না থাগৎলকখি :
“CISF কী পর্সোনেল পুম্নমক্কী মফমদা রেজিং দেগী য়াইফ পাউজেল পীজরি! লান্মী শঙলুপ অসি মখোয়গী প্রোফেস্নেল ওইবা মতৌ, মথৌদা পুক্নিং লুপ্পা, অমদি থৌনাগীদমক মীয়াম্না থাগৎনৈ। মখোয়না মচং ওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচরশিং ঙাক্তুনা অমদি নুমিৎ খুদিংগী মশিং থিঙমদ্রবা মীয়ামবু শাফনা থমদুনা ঐখোয়গী সিক্যুরিতী সিস্তেমদা মরুওইবা থৌদাং অমা য়ারি। মখোয়গী মথৌদা খোঙফম মনিং হন্দনা লেপ্লিবা অসি তশেংনা থাগৎনিংঙাইনি।”
@CISFHQrs

Prime Minister's Office
Prime Minister greets CISF Personnel on their Raising Day
10 MAR 2025 6:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi wished all personnel of CISF on their Raising Day, today. Shri Modi stated that CISF force is admired for its professionalism, dedication, and courage. "They play a key role in our security system by protecting essential infrastructure and ensuring the safety of countless people every day. Their unwavering commitment to duty is truly commendable", the Prime Minister added.
Prime Minister posted on X :
"Raising Day wishes to all personnel of CISF! This force is admired for its professionalism, dedication, and courage. They play a key role in our security system by protecting essential infrastructure and ensuring the safety of countless people every day. Their unwavering commitment to duty is truly commendable."
@CISFHQrs