Ministry of Women and Child Development
Poshan Maah Aims to Imbibe Healthy Habits Through Competitive Activities
10 SEP 2024 4:37PM by PIB Delhi
The Ministry of Women and Child Development (MoWCD) is carrying out the ‘Rashtriya Poshan Maah’ through the month of September. Poshan Maah aims to imbibe healthy habits through organising competitive and interactive activities.
The MoWCD is organising exciting activities like:
• Selfie in your Kitchen Garden
• Drawing & Slogan Competitions
• Selfie with Colourful Thali
• Poem Writing
• Quizzes on Nutrition & Anaemia
The mantra is ‘Participate, Compete, Win!’
Those keen to participate, may log onto the website https://bitly.cx/jxqe

মহিলা আৰু শিশু উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়
পোষণ মাহৰ লক্ষ্য হৈছে প্ৰতিযোগিতামূলক কাৰ্য্যকলাপৰ জৰিয়তে স্বাস্থ্যসন্মত অভ্যাস গ্ৰহণ কৰা
10 SEP 2024 4:37PM by PIB Guwahati
মহিলা আৰু শিশু বিকাশ মন্ত্ৰালয়ে ছেপ্টেম্বৰ মাহত ‘ৰাষ্ট্ৰীয় পোষণ মাহ’ অভিযান অব্যাহত ৰাখিছে। পোষণ মাহৰ লক্ষ্য হৈছে প্ৰতিযোগিতামূলক আৰু পাৰস্পৰিক কাৰ্য্যকলাপ আয়োজনৰ জৰিয়তে স্বাস্থ্যকৰ অভ্যাস গ্ৰহণ কৰা।
এমঅডব্লিউচিডিয়ে এনেধৰণৰ ৰোমাঞ্চকৰ কাৰ্যসূচীৰ আয়োজন কৰিছে যেনে:
আপোনাৰ পাকঘৰৰ ভিতৰত চেলফি
অংকন আৰু শ্লোগান প্ৰতিযোগিতা
ৰঙীন থালিৰ সৈতে চেলফি
কবিতা লিখা
পুষ্টি আৰু ৰক্তহীনতাৰ ওপৰত কুইজ প্ৰতিযোগিতা
এই কাৰ্যসূচীৰ মূলমন্ত্ৰটো হ’ল ‘অংশগ্ৰহণ কৰক, প্ৰতিযোগিতা কৰক আৰু জয়ী হওক!’
অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আগ্ৰহীসকলে এই ৱেবছাইটত লগ ইন কৰিব পাৰে - https://bitly.cx/jxqe