ମାନବ ସମ୍ବଳ ବିକାଶ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଆଞ୍ଚଳିକ ଶିକ୍ଷା ପ୍ରତିଷ୍ଠାନରେ ନାମଲେଖା ପାଇଁ ଆବେଦନ
28 MAY 2024 8:07PM by PIB Bhubaneshwar
ଭାରତ ସରକାରଙ୍କ ଶିକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଅନ୍ତର୍ଗତ ଏନ.ସି.ଇ.ଆର.ଟି ର ଆଞ୍ଚଳିକ ଶିକ୍ଷା ପ୍ରତିଷ୍ଠାନ ଭୁବନେଶ୍ୱର, ଭୋପାଳ, ଆଜମେର, ମୟୀଶୁର ଓ ଶିଲଂରେ ୨୦୨୪-୨୦୨୫ ଶିକ୍ଷାବର୍ଷ ପାଇଁ ବି.ଏବି.ଇଡି, ବି.ଏସସି. ବି.ଇଡି,ବି.ଇଡି, ବି.ଇଡି -ଏମ.ଇଡି,ଏମ.ଏସସି.ଇଡି, ଆଦି ଶିକ୍ଷା ଭିତ୍ତିକ ଅଧ୍ୟୟନରେ ନାମଲେଖା ପାଇଁ ଆବେଦନ କରାଯାଉଛି I ଏହି ଆବେଦନ ଆଧାରରେ CEE ପରୀକ୍ଷା ଆସନ୍ତା ମାସ ୧୬ ତାରିଖରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ I ଆବେଦନର ଶେଷତାରିଖ ୩୧.୦୫.୨୦୨୪ I ଚଳିତବର୍ଷ CEE ୨୦୨୪ ସ୍ଥାନୀୟ ଆଞ୍ଚଳିକ ଶିକ୍ଷା ପ୍ରତିଷ୍ଠାନ, ଭୁବନେଶ୍ୱର ପରିଚାଳନା କରୁଅଛି I ଅଧିକ ଜାଣିବାପାଇଁ ଆଗ୍ରହୀ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀଗଣ www.cee.ncert.gov.in ରେ ଲଗଇନ କରିବା ସହ ହେଲ୍ପଲାଇନ ନମ୍ବର 8280337189/8280337190 ରେ ଯୋଗାଯୋଗ କରିପାରିବେ I

Ministry of Education
NCERT announces admission for 2024-25 in RIEs
28 MAY 2024 8:07PM by PIB Bhubaneshwar
National Council of Educational Research and Training(NCERT), an autonomous wing of Ministry of Education, Government of India announces admission for various programme i.e. B.A. B.Ed., B.Sc. B.Ed., M.Sc. Ed., B.Ed., M.Ed. B.Ed-M.Ed etc. in Regional Institute of Education of Bhubaneswar, Bhopal, Mysuru, Ajmer, and Shillong. Regional Institute of Education, Bhubaneswar as nodal centre is conducting the Common Entrance Examination (CEE) 2024. Last date of application is 31st May 2024. The Common Entrance Examination will be held on 16th June 2024 in thirty six cities across India. Interested candidates can log into www.cee.ncert.gov.in and contact the help line Numbers 8280337189/8280337190 for more details.