ରେଳ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଆଲୋକ ବୋହରା, ପୂର୍ବତଟ ରେଳପଥ ରେଳବାଇ ସୁରକ୍ଷାବଳ (ଆରପିଏଫ୍) ର ନୂତନ ପ୍ରମୁଖ ସୁରକ୍ଷା ଆୟୁକ୍ତ (ପ୍ରିନସିପାଲ ଚିଫ ସେକୁରିଟି କମିଶନର)
17 JUL 2023 8:36PM by PIB Bhubaneshwar
ଶ୍ରୀ ଆଲୋକ ବୋହରା ଇତିମଧ୍ୟରେ ପୂର୍ବତଟ ରେଳପଥ ରେଳବାଇ ସୁରକ୍ଷା ବଳ (ଆରପିଏଫ୍) ର ନୂତନ ପ୍ରମୁଖ ସୁରକ୍ଷା କମିଶନର (ପିସିଏସସି) ର ଦାୟିତ୍ୱ ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି | ସେ ୧୯୯୭ ମସିହା ଭାରତୀୟ ରେଳବାଇ ସୁରକ୍ଷା ବଳ ସେବା ଅଧିକାରୀ ଅଟନ୍ତି | ନୂତନ ଦାୟିତ୍ୱ ଗ୍ରହଣ ପୂର୍ବରୁ ସେ ମୁମ୍ବାଇ ରେଳବାଇ ବିକାଶ କର୍ପୋରେସନ୍ ଲିମିଟେଡରେ ଜେନେରାଲ୍ ମ୍ୟାନେଜର (ଏ ଆଣ୍ଡ ଏସ୍) ଭାବରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଥିଲେ ଯାହାକି ଭାରତ ସରକାରଙ୍କ ରେଳ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଅଧିନସ୍ଥ ଏକ ପିଏସୟୁ ଅଟେ | ସେ ରେଳ ସୁରକ୍ଷା ବଳର ବିଭିନ୍ନ ପଦବୀରେ ମଧ୍ୟ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି | ଶ୍ରୀ ଆଲୋକ ବୋହରାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟ ଦକ୍ଷତା ପାଇଁ ସେ 2018 ରେ ମସିହାରେ ଭାରତୀୟ ପୋଲିସ ସେବା ପଦକ ଏବଂ 2005 ରେ ରେଳବାଇ ସୁରକ୍ଷା ବଳ ମହା ନିର୍ଦେଶକ ଙ୍କ ପକ୍ଷରୁ ଉଚ୍ଚ ପ୍ରଶସ୍ତି ଓ ସୂଚକ ଚିହ୍ନ ସହିତ ଅନେକଥର ସମ୍ମାନିତ ହୋଇଛନ୍ତି |

Ministry of Railways
ALOK BOHRA, ECoR NEW PRINCIPAL CHIEF SECURITY COMMISSIONER/RPF
17 JUL 2023 8:36PM by PIB Bhubaneshwar
Shri Alok Bohra has taken over the charge of Principal Chief Security Commissioner (PCSC), East Coast Railway, recently. He joined the Indian Railways from the 1997 batch of IRPF Services. Prior to the new posting, he was working as General Manager (A&S) in Mumbai Railway Vikas Corporation Limited, a PSU of Govt of India, Ministry of Railways on deputation. He also worked in various posts in Railway Protection Force. Shri Alok Bohra also received many awards like Indian Police Medal for Meritorious Service in 2018 and Director General (RPF) Insignia in 2005 and many others in his career due to his devotion to his duties. ECoR expects that Bohra shall keep Security at his top priority.