Ministry of Heavy Industries
6,586 operational Public EV Charging Stations in India
419 Public EV Charging Stations operational in National Highway
24 MAR 2023 5:49PM by PIB Delhi
The Union Minister of State for Heavy Industries, Shri Krishan Pal Gurjar in a written reply in Rajya Sabha today informed that the Ministry of Power has issued revised consolidated guidelines and standards for public EV charging infrastructure on 14.01.2022 which have been amended recently on 07.11.2022. The key features of these Guidelines and Standards are as below:
• Tariff for supply of electricity for Public Charging Station (PCS) shall be a single
part tariff and shall not exceed “Average Cost of Supply” till 31st March, 2025.
• DISCOMs may leverage on funding from the Revamped Distribution Sector
Scheme (RDSS) under ‘Part A – Distribution Infrastructure’ for the general
upstream network augmentation necessitated due to the upcoming charging
infrastructure in various areas. The cost of such works carried out by the
DISCOMs with the financial assistance from Government of India under
Revamped Scheme shall not be charged from the consumers for Public Charging
Stations for EVs.
• Housing societies, Malls, Office Complexes, Restaurants, Hotels, etc. are
allowed to install PCS for charging of vehicles including charging of visitor’s
vehicles permitted to come in its premises.
• Charging stations meant for 100% in-house/ captive utilization are free to choose
charging specifications as per requirement.
• DISCOMs have been directed to provide electricity connection to Public
Charging Station (PCS) in accordance with the timelines specified in the
“Electricity (Rights of Consumers) Rules 2020”.
• The connection for a PCS shall be provided within 7 days in metro cities, 15 days in other municipal areas and 30 days in rural areas. Appropriate Commission may specify a lesser time limit than the aforementioned limit.
• Any PCS/chain of charging station may also obtain electricity from any
generation company through open access. Open access shall be provided within
15 days for this purpose. Only cross subsidy charges (not more than 20% as per
Tariff Policy Guidelines), transmission charges and wheeling charges shall be
applicable.
• Guidelines also include the details of requirements of Public Charging
Infrastructure (PCI), PCI for long range EVs and/or heavy duty EVs, Location of
PCS, Database of Public EV charging stations, Tariff for supply of electricity to
EV PCS and service charge at PCS.
• Due to high cost of rent for land and chargers, provisions of land at promotional
rates for PCS have been provided in the Guidelines. Land available with
Government/Public entities shall be provided to Government/Public entity on a
revenue sharing basis at a fixed rate of Rs.1/kWh (used for charging) to be paid
to the land owning agency, initially for a period of 10 years.
As per the information received from Ministry of Power, Bureau of Energy Efficiency (BEE) in its capacity as the Central Nodal Agency has developed a Mobile Application to facilitate in-vehicle navigation to the nearest public EV charger, a website to disseminate information on various central and state level initiatives to promote e-mobility in the country and a web-portal to
enable CPOs to register public charging station details securely into the National Online Database without any fee. The web-portal can be accessed on
www.evyatra.beeindia.gov.in. The Mobile application can be easily downloaded on both iPhone and Android smart phones from Google play store and Apple Store and installed conveniently.
As per the data available with BEE, a total of 6586 Public Charging Stations (PCS) are operational in the country as on 21st March, 2023. Details of state-wise operational public EV charging stations is at ANNEXURE – A.
The Ministry of Power on 13.04.2018 issued clarification on Charging Infrastructure for Electric Vehicles with reference to the provisions of the Electricity Act, 2003. It has been clarified that the charging of batteries of electric vehicles through charging station does not require any license under the provisions of Electricity Act, 2003.
As per data available with BEE, a total of 419 Public Charging Stations (PCS) are operational across national highway in the country. The details of national highway wise operational public EV charging stations are at ANNEXURE – B.
Under phase-II of FAME-India Scheme, Rs. 1000 Cr. is allocated for the development of charging infrastructure. The Ministry has sanctioned 2,877 electric vehicle charging stations in 68 cities across 25 states/UTs. Further, 1576 charging stations across 9 Expressways and 16 Highways under phase-II of FAME India Scheme has also been sanctioned.
Further, following initiatives have also been taken up by the Government for improving the charging infrastructure required for electric vehicles in the country: -
(i) Ministry of Power (MoP) has released a notification on charging infrastructure standards permitting private charging at residences and offices.
(ii) Ministry of Housing & Urban Affairs (MoHUA) amended the Model Building Byelaws 2016 to establish charging stations and infrastructure in private and commercial buildings.
ANNEXURE –A
State wise operational Public EV Charging Stations (PCS)
S. No.
State Name
No. of Operational PCS
1
Andaman & Nicobar
3
2
Andhra Pradesh
222
3
Arunachal Pradesh
9
4
Assam
48
5
Bihar
83
6
Chandigarh
6
7
Chhattisgarh
46
8
Delhi
1845
9
Goa
44
10
Gujarat
195
11
Haryana
232
12
Himachal Pradesh
27
13
Jammu & Kashmir
24
14
Jharkhand
60
15
Karnataka
704
16
Kerala
192
17
Lakshadweep
1
18
Madhya Pradesh
174
19
Maharashtra
660
20
Manipur
16
21
Meghalaya
19
22
Nagaland
6
23
Odisha
117
24
Puducherry
4
25
Punjab
126
26
Rajasthan
254
27
Sikkim
1
28
Tamil Nadu
441
29
Telangana
365
30
Tripura
18
31
Dadar &Nagar Haveliand Daman &Diu
1
32
Uttar Pradesh
406
33
Uttarakhand
48
34
West Bengal
189
Total
6,586
ANNEXURE –B
National highway wise operational Public EV Charging Stations (PCS)
National Highway
No. of operational PCS
National Highway-10
1
National Highway-11
3
National Highway-128
1
National Highway-13
3
National Highway-130
1
National Highway-130A
2
National Highway-130B
2
National Highway-130C
2
National Highway-135
2
National Highway-143
2
National Highway-148A
2
National Highway-149
2
National Highway-15
4
National Highway-150A
2
National Highway-16
37
National Highway-161A
2
National Highway-163
9
National Highway-167
3
National Highway-167A
1
National Highway-169A
2
National Highway-19
5
National Highway-2
5
National Highway-20
2
National Highway-21
1
National Highway-22
3
National Highway-228
2
National Highway-24
7
National Highway-254
2
National Highway-26
4
National Highway-27
2
National Highway-275
2
National Highway-28
3
National Highway-29
1
National Highway-3
4
National Highway-30
12
National Highway-305
1
National Highway-307
5
National Highway-309
3
National Highway-31
1
National Highway-313
1
National Highway-32
1
National Highway-320D
1
National Highway-334
6
National Highway-34
8
National Highway-346
2
National Highway-347
2
National Highway-347B
2
National Highway-35
1
National Highway-353
2
National Highway-365
1
National Highway-39
10
National Highway-40
1
National Highway-43
2
National Highway-44
39
National Highway-46
2
National Highway-47
2
National Highway-48
11
National Highway-49
2
National Highway-5
6
National Highway-50
3
National Highway-507
1
National Highway-515
4
National Highway-52
6
National Highway-53
5
National Highway-539
14
National Highway-55
9
National Highway-565
1
National Highway-58
10
National Highway-59
2
National Highway-6
8
National Highway-63
1
National Highway-64
2
National Highway-648
2
National Highway-65
22
National Highway-66
8
National Highway-67
4
National Highway-7
18
National Highway-716
1
National Highway-727A
1
National Highway-730
4
National Highway-731
2
National Highway-75
3
National Highway-752B
2
National Highway-752C
2
National Highway-765
1
National Highway-766
2
National Highway-8
12
National Highway-86
2
National Highway-9
15
National Highway-948A
2
Total
419

হেভী ইন্দস্ত্রীজ মন্ত্রালয়
ভারত্তা পব্লিক ই.ভি. চার্জিং স্তেসন ৬,৫৮৬ চলাইরি
নেসনেল হায়ৱেদা পব্লিক ই.ভি. চার্জিং স্তেসন ৪১৯ চলাইরি
24 MAR 2023 5:49PM by PIB Imphal
রাজ্যগী হেভী ইন্দস্ত্রীজগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী কৃশন পাল গুর্জারনা ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা পাউদমখি মদুদি পাৱর মন্ত্রালয়না ১৪.০১.২০২২দা পব্লিক ই.ভি. চার্জিং ইনফ্রাস্ত্রকচরগী মপুং ফারবা শেমদোক্লবা চৎনকাংলোনশিং অমসুং থাক ফোংখি অমসুং হায়রিবসি হন্দক্তা নৌনা ০৭.১১.২০২২দা অমুক অহেনবা হাপচিনখি। হায়রিবা চৎনকাংলোন অমসুং থাকশিং অদু মখাদা পীরিঃ
- পব্লিক চার্জিং স্তেসন (পি.সি.এস.)কী মৈ পীবগী তারিফ অসি সিঙ্গল পার্ত তারিফ ওইগনি অমসুং "সপ্লাইগী চাংচৎতা চঙবা মমল"দগী মার্চ ৩১, ২০২৫ ফাওবদি হেল্লোইদবনি।
- দিস্কোমশিংনা তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা লাক্কদৌরিবা চার্জিং ইনফ্রাস্ত্রকচরনা মরম ওইরগা জেনরেল অপস্ত্রিম নেৎৱার্ক ওগ্মেন্তেসনগী 'পার্ত এ- দিস্ত্রিব্যুসন ইনফ্রাস্ত্রকচর'গী মখাদা রিভাম্পেদ দিস্ত্রিব্যুসন সেক্তর স্কিম (আর.দি.এস.এস.)গী শেন্থংদগী লেভরেজ লৌবা য়াগনি। রিভাম্পেদ স্কিমগী মখাদা ভারত সরকারগী শেন্থংগী মতেংনা দিস্কোমশিংনা পায়খৎলিবা অসিগুম্বা থবকশিং অসি ই.ভি.গী পব্লিক চার্জিং স্তেসনশিংগী কঞ্জুমরশিংদগী লৌরোইদবনি।
- হাউসিং সোসাইতী, মোল, ওফিস কমপ্লেক্স, রেস্ত্রোন্ত, হোতেল অসিনচিংবশিং অসি মখোয়গী জগাদা চঙবগী অয়াবা লৈরবা থুংলরিবা মীওইশিংগী গারীশিং চার্জ তৌবা য়াওনা গারী চার্জ তৌবগী পি.সি.এস. লিংখৎপা য়াগনি।
- ১০০% য়ুমদা/কেপ্তিব য়ুতিলাইজেসনগীদমক থম্বা চার্জিং স্তেসনশিং অসি তঙাইফদবগী মতুং ইন্না চার্জিং স্পেসিফিকেসন খনবদা অথিংবা লৈতে।
- "ইলেক্ত্রিসিতী (রাইৎস ওব কঞ্জুমরস) রুল্স ২০২০"দা পল্লিবা মতমগী মতুং ইন্না পব্লিক চার্জিং স্তেসন (পি.সি.এস.)তা মৈ কন্নেক্সন পীনবা দিস্কোমশিংদা খঙহনখ্রে।
- পি.সি.এস. অমগী কন্নেক্সন অসি মেত্রো সিতীশিংদনা নিমিত ৭নিগী মনুংদা পীগদবনি, অতোপ্পা ম্যুনিসিপালগী মফমশিংদনা নুমিত ১৫নি অদুগা খুঙ্গংগী মফমশিংদনা নুমিত ৩০নিগী মনুংদা পীগদবনি। মতীক চাবা কম্মিসন্না মথক্তা পল্লিবা মতম অসিদগী হেন্না তেনবা মতম লেপ্পা য়াই।
- পি.সি.এস./চার্জিং স্তেসনগী চেন অমহেক্তনা ওপন এক্সেসকী থোংদা মৈ শুংবা কম্পেনী অমহেক্তদগী মৈ লৌবা য়াই। ওপন এক্সেস অদু থবক অসিগীদমক নুমিত ১৫নিগী মনুংদা পীগদবনি, ক্রোস সবসিদী চার্জ (তারিফ পোলিসী গাইদলাইনগী ২০%দগী হেন্দবা), ত্রান্সমিসন চার্জ অমসুং ৱীলিং চার্জ খক্তমক পানগনি।
- চৎনকাংলোনশিং অসিদা পব্লিক চার্জিং ইনফ্রাস্ত্রকচর (পি.সি.আই.), অশাংবা ই.ভি.শিংগী পি.সি.আই. অমসুং/নৎত্রগা হেভী দ্যুতী ই.ভি.শিং, পি.সি.এস.কী মফম, পব্লিক ই.ভি. চার্জিং স্তেসনশিংগী দেতাবেজ, ই.ভি. পি.সি.এস.কী মৈ পীবগী তারিফ অমসুং পি.সি.এস.তা লৈবা সর্ভিস চার্জকী তঙাইফদবশিং য়াওরি।
- লম অমসুং চার্জরশিং শানবগী মমল অসি ৱাংবনা, পি.সি.এস.কী লম প্রোমোসনেল ওইবা মমলদা পীনবসু চৎনকাংলোন অসিদা য়াওরি। লৈঙাক/পব্লিক্কী ওইবা লমসু লৈঙাক/পব্লিক্তা লম মপু ওইরিবা এজেন্সী অদুদা অহৌবগী চহি ১০ ফাওবা অরেপ্পা মমলদা কিলোৱাত আৱরদা লুপা ১দা রেভিন্যু শেয়রিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা পীগদবনি।
পাৱর মন্ত্রালয়দগী ফংবা ঈ পাউগী মতুং ইন্না, ব্যুরো ওব এনর্জী ইফিসিএন্সী (বি.ই.ই.)না সেন্ত্রেল নোদাল এজেন্সী অমা ওইনা খ্বাইদগী নকপা পব্লিক ই.ভি. চার্জরদা চৎপা য়ানবগীদমক গারীদা য়াওবা নেভিগেসন পীনবা মোবাইল এপ্লিকেসন অমা হৌদোকখ্রে, লৈবাক অসিদা ই মোবিলিতী হেন্না হেনগৎনবগীদমক তোঙান-তোঙানবা কেন্দ্র অমসুং রাজ্যগী থাক্তা ঈ পাউ শন্দোক্নবা ৱেবসাইত অমসু হাংদোকখ্রে অমসুং নেসনেল ওনলাইন দেতাবেজদা ফী অমত্তা চঙদনা সি.পি.ও.শিংনা পব্লিক চার্জিং স্তেসনশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং সেক্যুর ওইনা হাপ্নবা ৱেব পোর্তেল অমসু হাংদোকখ্রে। ৱেব পোর্তেল অসি www.evyatra.beeindia.gov.in দা চঙবা য়াগনি। মোবাইল এপ্লিকেসন অসিসু আইফোন অমসুং এন্দ্রোইদ স্মার্ত ফোনশিংদগী গুগল প্লে অমসুং এপল স্তোরদা চঙদুনা ইরাই লাইনা দাউনলোদ তৌবা য়াগনি অমসুং নুংঙাইনা ইন্সতোল তৌবা য়াগনি। বি.ই.ই.দা ফংবা দেতাগী মতুং ইন্না, লৈবাক অসিদা মার্চ ২১, ২০২৩ ফাওবদা অপুনবা ওইনা পব্লিক চার্জিং স্তেসন (পি.সি.এস.) ৬৫৮৬ চলাইরি।
রাজ্য-রাজ্যগী ওইবা মথৌ তৌরিবা ই.ভি. চার্জিং স্তেসনশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং এনেক্সর – এদা পীরি।
পাৱর মন্ত্রালয়না ১৩.০৪.২০৮দা ইলেক্ত্রিসিতী এক্ত, ২০০৩দা পীরিবা প্রোভিজনশিংগা মরী লৈননা ইলেক্ত্রিক গারীশিংগী চার্জিং ইনফ্রাস্ত্রকচরগী মতাংদা শেংদোক ৱারোল অমা থোকখ্রে। মদুনা হায়রি মদুদি ইলেক্ত্রিসিতী এক্ত, ২০০৩গী মতুং ইন্না ইলেক্ত্রিক গারীশিংগী বেত্তরিশিং চার্জিং স্তেসনশিংদা চার্জ তৌবা মতমদা লাইসেন্স অমত্তগী তঙাইফদবা লৈতে।
বি.ই.ই.দা ফংবা দেতাগী মতুং ইন্না, লৈবাক অসিগী নেসনেল হায়ৱেশিংদা অপুনবা ওইনা পব্লিক চার্জিং স্তেসন (পি.সি.এস.) ৪১৯ লৈরি। নেসনেল হায়ৱেশিংগী মতুং ইন্না পীবা মথৌ তৌরিবা ই.ভি. চার্জিং স্তেসনশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং এনেক্সর – বিদা পীরি।
ফেম-ইন্দিয়া স্কিমগী ফেজ IIগী মখাদা চার্জিং ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবগীদমক লুপা করোর ১০০০ কাইথখ্রে। মন্ত্রালয় অসিনা রাজ্য/য়ু.তি. ২৫গী শহর ৬৮দা ইলেক্ত্রিক গারী চার্জিং স্তেসন ২,৮৭৭ থম্নবা থোকখ্রে।
মখা তানা, এক্সপ্রেসৱে ৯ অমসুং হায়ৱে ১৬তা ফেম ইন্দিয়া স্কিমগী ফেজ IIগী মখাদা চার্জিং স্তেসন ১৫৭৬ থম্নবা কাইথখ্রে।
মখা তানা, মখাগী থৌরাংশিং অসিসু লৈঙাক্না লৈবাক অসিদা ইলেক্ত্রিক গারীশিংগী চার্জিং ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎনবগীদমক লৌখৎখ্রেঃ-
(i) পাৱর মন্ত্রালয় (এম.ও.পি.)না য়ুমগী অমসুং ওফিস লমশিংদা চার্জিং ইনফ্রাস্ত্রকচর থম্বগী অয়াবা পীনবা নোতিফিকেসন থোকখ্রে।
(ii) হাউজিং অমসুং অর্বান এফিয়র্স মন্ত্রালয় (এম.ও.ঐচ.য়ু.এ.)না প্রাইভেত অমসুং কম্মর্সিএল বিল্দিংশিংদা চার্জিং স্তেসনশিং অমসুং ইনফ্রাস্ত্রকচর থম্নবা মোদেল বিল্দিং গাইলো ২০১৬ শেমদোক শাদোকখ্রে।
এনেক্সর এ
রাজ্য-রাজ্যগী ওইবা মথৌ তৌরিবা পব্লিক ই.ভি. চার্জিং স্তেসন (পি.সি.এস.)
সেরিএল নম্বর
রাজ্যগী মমিং
মথৌ তৌরিবা পি.সি.এস. মশীং
১
অন্দমান অমসুং নিকোবার
৩
২
অন্ধ্র প্রদেশ
২২২
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৯
৪
অসম
৪৮
৫
বিহার
৮৩
৬
চান্দিগর
৬
৭
ছতিশগর
৪৬
৮
দিল্লী
১৮৪৫
৯
গোৱা
৪৪
১০
গুজরাত
১৯৫
১১
হরিয়ানা
২৩২
১২
হিমাচল প্রদেশ
২৭
১৩
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২৪
১৪
ঝার্খন্দ
৬০
১৫
কর্নাতাকা
৭০৪
১৬
কেরলা
১৯২
১৭
লক্সদ্বীপ
১
১৮
মধ্য প্রদেশ
১৭৪
১৯
মহারাস্ত্রা
৬৬০
২০
মনিপুর
১৬
২১
মেঘালয়
১৯
২২
নাগালেন্দ
৬
২৩
ওরিশা
১১৭
২৪
পুদুচেরী
৪
২৫
পঞ্জাব
১২৬
২৬
রাজস্থান
২৫৪
২৭
সিক্কিম
১
২৮
তমিল নাদু
৪৪১
২৯
তেলঙ্গানা
৩৬৫
৩০
ত্রিপুরা
১৮
৩১
দাদর অমসুং নাগর হাবেলি
১
৩২
উত্তর প্রদেশ
৪০৬
৩৩
উত্তরাখন্দ
৪৮
৩৪
নোংচুপ বেঙ্গল
১৮৯
অপুনবা
৬,৫৮৬
এনেক্সর বি
নেসনেল হায়ৱেগী ওইবা মথৌ তৌরিবা পব্লিক ই.ভি. চার্জিং স্তেসন (পি.সি.এস.)
নেসনেল হায়ৱে
মথৌ তৌরিবা পি.সি.এস. মশীং
নেসনেল হায়ৱে-১০
১
নেসনেল হায়ৱে-১১
৩
নেসনেল হায়ৱে-১২৮
১
নেসনেল হায়ৱে-১৩
৩
নেসনেল হায়ৱে-১৩০
১
নেসনেল হায়ৱে-১৩০A
২
নেসনেল হায়ৱে-১৩০B
২
নেসনেল হায়ৱে-১৩০C
২
নেসনেল হায়ৱে-১৩৫
২
নেসনেল হায়ৱে-১৪৩
২
নেসনেল হায়ৱে-১৪৮A
২
নেসনেল হায়ৱে-১৪৯
২
নেসনেল হায়ৱে-১৫
৪
নেসনেল হায়ৱে-১৫০A
২
নেসনেল হায়ৱে-১৬
৩৭
নেসনেল হায়ৱে-১৬১A
২
নেসনেল হায়ৱে-১৬৩
৯
নেসনেল হায়ৱে-১৬৭
৩
নেসনেল হায়ৱে-১৬৭A
১
নেসনেল হায়ৱে-১৬৯A
২
নেসনেল হায়ৱে-১৯
৫
নেসনেল হায়ৱে-২
৫
নেসনেল হায়ৱে-২০
২
নেসনেল হায়ৱে-২১
১
নেসনেল হায়ৱে-২২
৩
নেসনেল হায়ৱে-২২৮
২
নেসনেল হায়ৱে-২৪
৭
নেসনেল হায়ৱে-২৫৪
২
নেসনেল হায়ৱে-২৬
৪
নেসনেল হায়ৱে-২৭
২
নেসনেল হায়ৱে-২৭৫
২
নেসনেল হায়ৱে-২৮
৩
নেসনেল হায়ৱে-২৯
১
নেসনেল হায়ৱে-৩
৪
নেসনেল হায়ৱে-৩০
১২
নেসনেল হায়ৱে-৩০৫
১
নেসনেল হায়ৱে-৩০৭
৫
নেসনেল হায়ৱে-৩০৯
৩
নেসনেল হায়ৱে-৩১
১
নেসনেল হায়ৱে-৩১৩
১
নেসনেল হায়ৱে-৩২
১
নেসনেল হায়ৱে-৩২০D
১
নেসনেল হায়ৱে-৩৩৪
৬
নেসনেল হায়ৱে-৩৪
৮
নেসনেল হায়ৱে-৩৪৬
২
নেসনেল হায়ৱে-৩৪৭
২
নেসনেল হায়ৱে-৩৪৭B
২
নেসনেল হায়ৱে-৩৫
১
নেসনেল হায়ৱে-৩৫৩
২
নেসনেল হায়ৱে-৩৬৫
১
নেসনেল হায়ৱে-৩৯
১০
নেসনেল হায়ৱে-৪০
১
নেসনেল হায়ৱে-৪৩
২
নেসনেল হায়ৱে-৪৪
৩৯
নেসনেল হায়ৱে-৪৬
২
নেসনেল হায়ৱে-৪৭
২
নেসনেল হায়ৱে-৪৮
১১
নেসনেল হায়ৱে-৪৯
২
নেসনেল হায়ৱে-৫
৬
নেসনেল হায়ৱে-৫০
৩
নেসনেল হায়ৱে-৫০৭
১
নেসনেল হায়ৱে-৫১৫
৪
নেসনেল হায়ৱে-৫২
৬
নেসনেল হায়ৱে-৫৩
৫
নেসনেল হায়ৱে-৫৩৯
১৪
নেসনেল হায়ৱে-৫৫
৯
নেসনেল হায়ৱে-৫৬৫
১
নেসনেল হায়ৱে-৫৮
১০
নেসনেল হায়ৱে-৫৯
২
নেসনেল হায়ৱে-৬
৮
নেসনেল হায়ৱে-৬৩
১
নেসনেল হায়ৱে-৬৪
২
নেসনেল হায়ৱে-৬৪৮
২
নেসনেল হায়ৱে-৬৫
২২
নেসনেল হায়ৱে-৬৬
৮
নেসনেল হায়ৱে-৬৭
৪
নেসনেল হায়ৱে-৭
১৮
নেসনেল হায়ৱে-৭১৬
১
নেসনেল হায়ৱে-৭২৭A
১
নেসনেল হায়ৱে-৭৩০
৪
নেসনেল হায়ৱে-৭৩১
২
নেসনেল হায়ৱে-৭৫
৩
নেসনেল হায়ৱে-৭৫২B
২
নেসনেল হায়ৱে-৭৫২C
২
নেসনেল হায়ৱে-৭৬৫
১
নেসনেল হায়ৱে-৭৬৬
২
নেসনেল হায়ৱে-৮
১২
নেসনেল হায়ৱে-৮৬
২
নেসনেল হায়ৱে-৯
১৫
নেসনেল হায়ৱে-৯৪৮A
২
অপুনবা
৪১৯