Ministry of Development of North-East Region
Rs. 3392.98 crore sanctioned for 145 projects under North East Special Infrastructure Development Scheme (NESIDS) from 2017-23.
09 FEB 2023 5:26PM by PIB Delhi
In all, 145 projects have been approved/sanctioned for a total cost of Rs.3392.98 crore under North East Special Infrastructure Development Scheme (NESIDS) since inception i.e w.e.f. 2017-18 to 2022-23 (as on 09-02-2023). The details of projects under NESID Scheme is annexed. The projects sanctioned under NESIDS during the last five years are at various stages of implementation. Release of funds to States for these projects depend upon pace of implementation by Implementing Agencies on receipt of Utilization Certificates of previous releases etc. Regular follow up with State and Central Ministries was done to expedite the completion of ongoing projects and submission of utilization certificates, so that liabilities could be cleared expeditiously.
This information was given by Minister of DoNER, Shri G. Kishan Reddy in a written reply in Rajya Sabha today.
*****
MG/RNM/DP
Annexure
Details of projects selected for funding under NESID Scheme during the last five years project-wise
(Rs. in Crore)
Sl. No.
NESIDS Project
Year
Funds allocated/
Approved cost
Utilization Certificate Received
1
Construction of three lane Road over Bridge at Jorhat in replacement of Railway LC gate No ST-58 on Na-Ali, Jorhat District in Assam during 2018-19
2018-19
67.76
Yes, 27.10
2
Underground Parking Space at Namchi
2018-19
14.77
Yes, 14.77
3
Construction of two lane balanced cantilever bridge over river Kanaka at Kayum Dzongu in North Sikkim
2018-19
88.54
Yes, 62.42
4
Construction of six overhead Tank & ground sump & necessary pipelines in the Thongju and its adjoining areas in Imphal East District for promoting Tourism
2018-19
41.92
Yes, 38.27
5
Augmentation of Senapati District Head Quarter Water Supply Scheme for promoting tourism
2018-19
29.94
Yes, 29.94
6
Water supply distribution network for Churachandpur for promoting tourism in Manipur
2018-19
19.80
Yes, 19.80
7
Construction of 2X6.3 MVA, 132/33 KV Sub-Station at Mamit with associated 33 KV tower line up to Zawlnuam via Zamuang, Mizoram
2018-19
40.34
Yes, 32.34
8
Alternate Gravity Water Supply Scheme of Aizawl, Mizoram
2018-19
114.20
Yes, 91.49
9
Establishment of Infectious Disease Centre at Porompat, Imphal East
2018-19
20.04
Yes, 5.70
10
Development of Road Connectivity from Khabam Lamkhai to Hannaching Heingang via Marjing Polo Complex, Heingang Ching, Imphal East for promoting Tourism
2018-19
25.48
Yes, 25.48
11
Augmentation of Water Supply at Hapoli Township in Lower Subansiri District
2018-19
20.00
Yes, 19.90
12
Water Supply Projects in Tinsukia Town (Phase-III) Tinsikia District in Assam
2018-19
27.20
No
13
Infrastructure Development for Govt. Higher Secondary School at Kanubari, Longding District in Arunachal Pradesh
2018-19
7.88
Yes, 2.93
14
Construction of Road from Babrang (Murga) Bridge point to Rho village (15 km) Tawang District
2018-19
26.50
Yes, 15.42
15
Strengthening of Diagnostic Services: State of the Art Diagnostic Centre at Pasteur Institute in Meghalaya
2018-19
20.00
No
16
Augmentation of the 132/33 KV Mawlai substation from 3x20 MVA to 3x50 MVA, along with re-engineering of the 132 KV bus bar in Meghalaya
2018-19
49.80
No
17
Construction of Road from Terung to Sumsipathar in Tirap District in Arunachal Pradesh
2018-19
20.00
Yes, 15.76
18
Construction including MBT of Pynursla-Latangriwan road towards Mawlynnong
2018-19
29.97
Yes, 20.92
19
Upgradation of Mawsmai-Shella Road from km8/00 (Laittyravillage )upto km15/500 (Kynrem falls) in Meghalaya
2018-19
15.48
Yes, 15.38
20
Construction of Road from BRTF Road to Pidi in West Siang District
2018-19
19.90
Yes, 5.30
21
Improvement and Upgradation of Lawngtlai to Tuipui Ferry Road, Lawgtlai District in Mizoram
2018-19
27.43
Yes, 10.97
22
Construction of road from Likwa Gyadi to Gyawepurang (10.86 kms) in East Kameng District) in Arunachal Pradesh
2018-19
22.53
Yes, 8.49
23
Construction of road from Bomiko to village to Nilling Circle Hq via Sima-Dha (25.00 km) in Upper Subansiri District
2018-19
36.55
Yes, 14.26
24
Improvement and extension of Likabali Township road (10 kms) in Lower Siang District in Arunachal Pradesh
2018-19
10.00
Yes, 3.71
25
Construction of road from Chongkham to Meme via Namliang village (13.50 kms) in Namsai District in Arunachal Pradesh
2018-19
21.12
Yes, 8.28
26
Construction of Rigid Pavements road in Tawang Township (SH: Nehru Gonpa to Tawang Monastry in Arunachal Pradesh
2018-19
20.00
Yes, 7.99
27
Augmentation of water supply to Bhalukpong town in West kameng District
2018-19
19.82
Yes, 16.93
28
Augmentation of water supply to Aalo Township in West Siang District in Arunachal Pradesh
2018-19
20.00
Yes, 4.88
29
Infrastructure of Sainik School at Niglok, Passighat, East Siang
2018-19
20.00
Yes, 7.20
30
Project Infrastructure Development of Rangfrah Vidya Niketan Vidyalah at Changlang
2018-19
8.45
Yes, 3.27
31
Construction of road from Longkhow to Pumau in Longding District (SH:FC, culverts, RW, bridge)
2018-19
19.98
Yes, 7.99
32
Construction of RCC Bridge over river Aie at AiePowali including approach & protection work in Chirang District
2018-19
69.74
Yes, 51.02
33
Construction of road from Rumgong to connect Kaying (64 kms) Molom to Bogne village 23 kms in Siang district
2018-19
20.00
No
34
Improvement / Special Infrastructure development of JSB Civil Hospital in Chirang District, Assam
2018-19
22.99
Yes, 16.89
35
Infrastructure Development of Greater Kheroni Piped water Supply Scheme in KarbiAnglong , Assam
2018-19
21.88
Yes, 8.51
36
Greater Sohra(Cherrapunjee) water supply Scheme
2018-19
24.81
Yes, 23.60
37
Laying of new feeder mains under Tura Phase-I&II Water Supply Scheme
2018-19
34.74
Yes, 34.74
38
Construction of Double Lane Road from Lanka to Umrangso via Diyungmukh, Haflong Tinali and Panimur
2019-20
227.17
Yes, 89.46
39
Development of Tourism related infrastructure at Tuophema Tourist Village, Kohima District in Nagaland
2019-20
3.08
Yes, 1.23
40
Improvement of Tourist spot connectivity from Amarpur (Fatiksagar) leading to Chabimura and having access to eco- Tourism centre
2019-20
22.13
Yes, 17.20
41
Imrpvement of road from Gandacherra-Raishyabari road at Ch. 18.30 KM to NarikelKunja (Length-8.00 KM) for easy access for the Tourists from Dhalai, Norh and UnakiotiDiricts to NarikelKunja Island surrounded by Dumbur Lake Water in Tripura
2019-20
21.82
Yes, 15.12
42
Upgradation of 132KV Surjamaninagar Sub-Station of TSECL into 400KV in Tripura
2019-20
120.88
No
43
Provision of paid/private Ward in Jawaharlal Nehru Institute of Medical Science (JNIMS) Imphal East, Manipur
2019-20
12.93
Yes, 12.69
44
Augmentation of Moreh Water Supply Scheme for promoting Tourism Tengnoupal District in Manipur
2019-20
21.31
Yes, 21.31
45
Construction of RCC Bridge No. 3/1 over River Dikhow at Chiripuria Ghat along with road from Chiripuria via Ajanpeer Dorgarh road to NH 37 in assam
2019-20
17.99
Yes, 6.76
46
Development of Trouism related infrastructure (Road with Heliport) at Tuophema tourist village
2019-20
17.13
Yes, 17.08
47
Upgradation of road and bridge from NH-29 at 7th Mile Model Vilage to Siethekema C tourist destination onwards to Governors Camp from Ch.0.00 to 10.5 kms
2019-20
32.89
Yes, 13.13
48
Component I of Development of Immediately Required Infrastructure for Tourism Development at Reiek and ReiekTlang in Mizoram under NESIDS
2019-20
5.60
Yes, 5.60
49
Upgradation of Moirang Sendra Road upto Sendra Hillock and Road from Moirang Sendra Road to Omba Hillock and Keina Bazar on Moirang Khunou to Thanga Keibul Road-8.50 km for promoting Tourism Bishnupur in Manipur
2019-20
20.32
Yes, 6.94
50
Scheme for Providing Stable Power Supply to Mon District in Nagaland
2019-20
20.96
Yes, 20.68
51
Upgradation of road from Wokha HQ to N. Longidang in Nagaland
2019-20
22.90
Yes, 22.84
52
Upgradation of road from Naga Lempong to Ahom Cave trekking point, Longleng in Nagaland
2019-20
12.99
Yes, 5.19
53
Construction of Widening of road from NH 29 (Sovima village Gate)- Sovima Cricket Ground uptoThahekhu village, Dimapur in Nagaland
2019-20
21.96
Yes, 8.76
54
Digboi Town Water Supply Scheme in Assam
2019-20
41.69
No
55
Upgradation of road from Kiphire to Tourist Destination at Zungki River, Kiphire District in Nagaland
2019-20
20.44
Yes, 20.39
56
Providing connectivity to places of tourist interest in the district Hq. of Tuensang District in Nagaland
2019-20
25.39
Yes, 4.26
57
Augmentation of Water supply at Miao Township (3.57 MLD) in Arunachal Pradesh
2019-20
28.51
Yes, 11.40
58
Construction of road from Lumdung NH-229 to connect 9.00 Km point of PMGSY Road to Nere Village at East Kameng district in Arunachal Pradesh
2019-20
10.00
Yes, 4.00
59
Project Construction of 51 Anganwadi Centre Building in Tripura
2019-20
4.34
Yes, 0.10
60
Construction of 23 Anganwadi Centre Building in Meghalaya
2019-20
1.60
Yes, 0.10
61
Construction of Road from Dari to Chambang CO HQ. in KraDaadiDistrict(38 km) in Arunachal Pradesh
2019-20
33.69
Yes, 26.15
62
Integrated infrastructure Development for Tourism at Tawang with provision of sewage and water treatment plant at Tawang District in Arunachal Pradesh
2019-20
32.98
Yes, 13.19
63
Construction and renovation of Panbazar Higher Secondary School, Panbazar, Guwahati, Assam
2019-20
2.23
No
64
Construction and renovation of Kamrup Academy H.S. School, Chenikuthi, Guwahati, Assam
2019-20
2.23
No
65
Construction of 92 no. of Separate Girls Toilet in Government Schools in Nagaland
2019-20
1.47
Yes, 1.47
66
Construction of Girls Hostel at Jorhat Govt. Girls Higher Secondary and Multipurpose School located in Jorhat, Assam
2019-20
2.12
No
67
Construction of Additional Classrooms at Borguri High School, Tinsukia, Assam
2019-20
.62
No
68
Construction of Additional Classrooms at Karanga Girls Higher Secondary School Jorhat, Assam
2019-20
.62
No
69
Construction of Additional Classrooms by Strengthening for Senairam Girls Higher Secondary School Tinsukia in Assam
2019-20
.62
No
70
Construction and renovation of Tarini Charan Govt. H.S. & M.P. School, Guwahati, Assam
2019-20
2.23
No
71
Construction and renovation of Sonaram Higher Secondary School, Bharalumukh, Guwahati, Assam
2019-20
2.23
No
72
Construction of Meeting Hall by Strengthening of Barkolai Higher Secondary School, Nagaon, Assam
2019-20
.61
No
73
Construction of 70 bedded District Hospital at Mangan, North Sikkim, Sikkim
2019-20
10.00
Yes, 3.44
74
Construction of buildings for 52 Anganwadi centres with one toilet and rain water harvesting, Chandel District in Manipur
2019-20
3.09
No
75
Construction of RCC framed structure at Govt. Higher Secondary School Building, Basar in Lepa Rada District in Arunachal Pradesh
2020-21
7.85
No
76
Procurement of hospital equipments to prepare 10 District Hospitals (Tawang, Bomdila, Ziro, Aalo, Tezu, Namsai, Changlang, Khonsa, Seppa and Yingkiong) to fight COVID-19
2020-21
51.69
Yes, 20.67
77
Strengthening Health Infrastructure for Comprehensive response to possible Outbreak of COVID-19 in Mizoram under NESIDS
2020-21
16.16
Yes, 10.41
78
Strengthening health Infrastructure for Comprehensive response to possible Outbreak of COVID-19 in Nagaland
2020-21
17.96
Yes, 7.18
79
Setting up of Corona Care Centre for Management of Covid-19 in Meghalaya
2020-21
10.02
Yes, 4.01
80
Upgradation of 24 numbers of existing district hospitals for setting up of ICUs for treatment of COVID-19 patients in Assam
2020-21
97.49
Yes, 38.68
81
Improvement & Up-gradation of difference at Lengpui Airport ,Mizoram
2020-21
19.59
No
82
Improvement of Road from Jatanbari to Mandirghat via Tirathmukh (L-13.775 km)in Tripura
2020-21
50.79
Yes, 0.10
83
Construction of two Residential Hostels at Zoram Medical College, Falkawn, Mizoram
2020-21
20.00
Yes, 8.00
84
Construction of District Hospital Imphal West at Mayang, Imphal,Manipur
2020-21
53.40
Yes, 20.74
85
Procurement of equipment for District Hospitals & CHCs (PakkeKessang, Likabali, Basar, Shi Yomi, Boleng, Raga, Doimukh, Palin, Koloriang, Daporijo, Anini, Roing, Anjaw and Longding) in Arunachal Pradesh
2020-21
18.18
No
86
Augmentation of Gyalshing water supply scheme in west sikkim under NESIDS
2020-21
36.45
Yes, 14.58
87
In Service Teachers Training cum Examination Centre with Residential Facilitiesin Nagaland under NESIDS
2020-21
15.50
Yes, 6.20
88
Procurement of 26 (Twenty Six) nos. of Advance Life Support and Patient Transportation ambulances under Directorate of Health Servicesin Tripura
2020-21
4.19
Yes, 0.10
89
Strengthening of Health Infrastructure of various Health Facilities in Nagaland in Nagaland under NESIDS
2020-21
21.00
No
90
Procurement of Pulse Oximeter and Antigen Tests Kits etc for combating COVID 19 pandemic in Tripura
2020-21
3.90
Yes, 0.10
91
Greater Baghmara Water Supply Scheme
2020-21
47.54
Yes, 47.54
92
Construction and renovation of Dhubri Govt. Boy HS School, Dhubri in Assam
2021-22
1.73
No
93
Construction and renovation of Govt. HS school, Dibrugarh in Assam
2021-22
1.73
No
94
Construction and renovation of Karimganj Govt. HS school, Karimganj in Assam
2021-22
1.23
No
95
Construction and renovation of Cooton Collegiate Govt. HS school, Panbazar, Guwahati in Assam
2021-22
2.95
No
96
Construction and renovation of Tezpur Govt. HS school, Tezpur, Sonitpur in Assam
2021-22
1.23
No
97
Construction and renovation of Silchar Govt. HS school, Cachar in Assam
2021-22
1.23
No
98
Constrution and Renovatioin of lakhimpur Govt. HS School, lakhimpur in Assam
2021-22
1.23
No
99
Construction and renovation of Kuralguri Govt. Boy HS School, Golaghat in Assam
2021-22
1.23
No
100
Procurement of Advance Life Support Ambulances (ALS) with equipment at an estimated cost of Rs. 3.65 crore in Meghalaya under NESIDS
2021-22
3.65
No
101
Procurement of Ventilators (Newborn to Paediatric) for COVID-19 disease in Paediatric age group
2021-22
28.70
No
102
Purchase of 2 (two) Truenat Quattro machines in Mizoram to combat pandemic Covid-19 (for Lawngtlai and Serchhip District)
2021-22
.29
Yes, 0.02
103
Purchase of RT-PCR reagents & RNA extraction kits to last for approximately six months for Zoram Medical College, Falkawn, Mizoram in combating Covid-19.
2021-22
2.53
No
104
Project Strengthening for Covid-19 testing (RT-PCR, RAT and TrueNat) in Manipur
2021-22
19.25
No
105
Medical Infrastructures Strengthening for COVID-19 component by arrangement of Medical Gas (Oxygen O2), pipeline with manifold System, Logistics (Test Kits) and X-ray machine with CR system in Tripura
2021-22
19.32
No
106
Renovation/Upgradation of NICU/PICU and HDU at Zoram Medical College, Falkawn, Mizoram
2021-22
2.77
No
107
Procurement of 17 ALS ambulances for 16 Districts and 1 Central Pool (Medical Directorate) in Manipur
2021-22
4.25
No
108
Procurement of 2000 Nos. Oxygen Concentrators and Procurement of Oxygen Cylinder -D Type-2000 No. and 1000 No. D/B type in Manipur
2021-22
18.74
No
109
Setting up/installation of Liquid Medical Oxygen Tank and Vaporizer 3 Nos. (one 10KL and two no. of 20 KL) at JNIMS, Imphal East in Manipur
2021-22
5.69
No
110
Procurement of equipment for strengthening of Bio-Medical Waste Management (BMV) system & High Flow Nasal Oxygen (HFNO) System in Sikkim
2021-22
5.33
No
111
Construction of 100 Bedded Kolasib District Hospital and Procurement of Hospital and procurement of Hospital Equipment, Kolasib, Mizoram
2021-22
22.00
No
112
Construction of State Resource Centre for HIV/AIDS at Aizawl, Mizoram
2021-22
4.00
No
113
Strengthening of health systems for the management of COVID-19 pandemic with special reference to combat the impending 3rd wave of the pandemic in Nagaland
2021-22
19.96
No
114
Establishment of Blood Bank at CHC Nungba, Noney District in Manipur
2021-22
2.35
No
115
Infrastructure Development of Maternity & Child Hospital, Imphal East in Manipur
2021-22
34.65
No
116
Infrastructure Development in and around the Polo Ground at Ibudhou Marjing, Heingang, Imphal East
2021-22
4.37
No
117
Establishment of Trauma Care Centre at CHC Nungba, Noney District in Manipur
2021-22
3.79
No
118
Up-gradation of Cardiology, Department at Civil Hospital, Aizwal in Mizoram
2021-22
12.43
No
119
Construction of 2x10 MVA, 33/11 KV Sub-Station Chite with Associated Linking Lines in Mizoram
2021-22
10.49
No
120
Construction of 2x50 MVA, 132/33KV GIS (Gas Insulated Substation) at 220/132 KV Amingaon GIS, Assam
2021-22
30.54
No
121
Project Construction of road from Marung Gika to Panior Bridge Point via Sarchgai, mate, Kusuk& Pan-21 km in Papum Pare District in Arunachal Pradesh
2021-22
20.00
No
122
Project Construction of Town Double Lane Road at Pokriang SDO Hq Langrh and Phassang Circle Hq. and adjoining Villages, Arunachal Pradesh
2021-22
19.68
No
123
Project Construction of road from Kodum CO Hqr to Bam Tri-junction 16.50 Km under West Siang District in Arunachal Pradesh
2021-22
19.61
No
124
Project Up-gradation of road from NH-13 to Ugyen Tsangpo Helipad at Tawang in Tawang district, Arunachal Pradesh
2021-22
20.84
No
125
Development of Eco-Tourism Zone at Zandidara under Barsey Rhodoendron Sanctuary in West Sikkim
2021-22
20.00
No
126
Widening and Improvement of road from Namchi to Birdhang via Kitchdumra are connecting the West District to South District in Sikkim
2021-22
34.82
No
127
Development of Village based Eco-Tourism at Khamrang in Mizoram
2021-22
8.00
No
128
Upgradation of Longnak-Mangkolemba road in Nagaland
2021-22
28.53
No
129
Widening and Strengthening of Nalbari Palla road at Solmara to Bangaon Jagra road via Billeswar Devalaya in Assam
2021-22
21.15
No
130
Widening & Improvement of BhadoiPanch Ali to JoypurKhonsa Road via Tipom, Assam
2021-22
58.00
No
131
Improvement & Widening of Lokopriya Gopinath Bordoloi Road, SH-3 B from Ch.0.00 Km to Ch. 18.65 Km, Assam under NESIDS for the year 2021-22.
2021-22
79.13
No
132
Improvement & Upgradation of Jamuguri to Nagsankar connected Road (Ch.0.00 Km to 12.50 Km) in Sonitpur District, Assam under NESIDS for F.Y. 2021-22.
2021-22
22.73
No
133
Construction of RCC Bridge No. 3/1 on the road from NH-39 Silonijan State Dispensary to Dhansiri Par Ghat via Panika Basti (including approach), Assam.
2021-22
20.60
No
134
Augmentation of North Vanlaiphai Water Supply Scheme in Mizoram
2021-22
19.40
No
135
Augmentation of Greater Mamit Water Supply Scheme Part-II
2021-22
20.15
No
136
Augmentation of water supply at Soreng, West Sikkim
2021-22
4.60
No
137
Project Improvement of Water Supply System for Mechuka Township & Peripheral villages with Sewerage System and River front development for boosting tourism in Mechuka Township Arunachal Pradesh
2021-22
34.64
No
138
Project Integrated Drinking Water project through hybrid of lift and gravity distribution system with value addition of Tourism components at Deomali, Tirap District Arunachal Pradesh
2021-22
13.48
No
139
Infrastructure Development of six Higher Secondary School in various locations in Tripura
2021-22
50.50
No
140
Construction of nine (9) 100 seated Hostel attached to the vidyajyoti schools under mission 100 in different district of Tripura
2021-22
7.90
No
141
Establishment of a Newborn Resource Development Centre and Upgradation of NICU & PICU at the Department of Paediatrics, AGMC, Tripura
2021-22
7.20
No
142
Improvement including widening of Agia Medhipara Phulbari Tura Road (Portion from 67/600 to 100/200 Km 32.60 Kms) at an estimated cost of Rs. 66.54 crores
2021-22
52.87
No
143
Construction of a road from Shillong city to Umroi Airport under Ri-Bhoi district (Length: 14.279 KM) at a cost of Rs. 50.00 crore
2021-22
50.00
No
144
Implementation of Educational Infrastructure related to IT projects in 190 schools across Nagaland
2021-22
18.95
No
145
Construction and upgradation of Glory Peak Tourist Road under Phek District
2021-22
32.50
No

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
নোর্থ ইস্ত স্পিসিএল ইনফ্রাস্ত্রকচর দিভেলপমেন্ত স্কিম (এন.ই.এস.আই.দি.এস.)কী মখাদা ২০১৭-২৩ ফাওবদা প্রোজেক্ত ১৪৫গীদমক্তা লুপা করোর ৩৩৯২.৯৮ কাইথখ্রে
09 FEB 2023 5:26PM by PIB Imphal
নোর্থ ইস্ত স্পিসিএল ইনফ্রাস্ত্রকচর দিভেলপমেন্ত স্কিম (এন.ই.এস.আই.দি.এস.) হেক হৌদোকখিবদগী, হায়বদি ২০১৭-১৮দগী চৎনবা হৌদুনা ২০২২-২৩ ফাওবা (৯/২/২০২৩ ফাওবদা) অসিদা স্কিম অসিনা হেক হৌদোকখিবদগী প্রোজেক্ত ১৪৫গীদমক্তা লুপা করোর ৩৩৯২.৯৮ কাইথখ্রে। মমাংগী চহি মঙাদা এন.ই.এস.আই.দি.এস.কী মখাদা অয়াবা পীখিবা প্রোজেক্তশিং লোইশিনবগী তোঙানবা থাক্তা লৈরি। প্রোজেক্তশিং অসিগীদমক্রা রাজ্যশিংদা শেল থাদোকপগী থৌওংদি মমাংগী শেল থাদোকপগী য়ুতিলাইজেসন সর্তিফিকেত ফংলবা মতুংদা প্রোজেক্তশিং অসিবু ইমপ্লিমেন্ত তৌরিবা এজেন্সীশিংনা থবক পাংথোকপগী খোঙজেলগী মখা পোনগনি। হৌজিক চত্থরিবা প্রোজেক্তশিং অথুবা মতমদা লোইশিন্নবা অমসুং য়ুতিলাইজেসন সর্তিফিকেত থাজিন্নবগীদমক্তা রাজ্য অমসুং কেন্দ্র সরকারগী মন্ত্রালয়শিংগা তোয়না পাউনদুনা পাংথোকফম থোকপা খুদিংমক অথুবা মতমদা হোৎনবা ঙম্নবা হোৎনরি।
ৱাফম অসি দোনর মন্ত্রী, শ্রী জি. কিশন রেদ্দীনা ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা পীখিবনি।
*****
এনেক্সর
মমাংগী চহি মঙাদা এন.ই.এস.আই.দি.এস. স্কিমগী মখাদা ফন্দিংগীদমক্তা খনগৎখ্রবা প্রোজেক্তশিংগী অকুপ্পা মরোল
(লুপা করোরদা)
মথং-মনাও
এন.ই.এস.আই.দি.এস. স্কিম
চহি
ফন্দ থাদবা/ অয়াবা পীরবা কোস্ত
য়ুতিলাইজেসন সর্তিফিকেত ফংলবা
জোরহাতকী না-অলি রেলৱে এল.সি.গেত নম্বর এস.তি.-৫৮কী মহুত্তা জোর্হাত্তা লেন অহুমগী শোরোক্কী ওভর ব্রিজ শাবা
২০১৮-১৯
৬৭.৭৬
ফংলে, ২৭.১০
নামচীগী অন্দর্গ্রাউন্দ পার্কিং স্পেস
২০১৮-১৯
১৪.৭৭
ফংলে, ১৪.৭৭
অৱাং সিক্কিমগী কয়ুম জোঙ্গুদা লৈবা কনকা তুরেলদা লেন অনিগী বেলেন্স কেন্তিলীভর থোং শাবা
২০১৮-১৯
৮৮.৫৪
ফংলে, ৬২.৪২
তুরিজম চাউখৎহন্নবগীদমক্তা ইম্ফাল ইস্ত জিলাগী থোংজু অমসুং থংনবা মফমশিংদা ওভর্হেদ তেঙ্ক ৬, গ্রাউন্দ সম্প অমসুং তঙাই ফদবা পাইপ্লাইন শাবা
২০১৮-১৯
৪১.৯২
ফংলে, ৩৮.২৭
তুরিজম চাউখৎহন্নবগীদমক্তা সেনাপতী দিস্ত্রিক্ত হেদ ক্বার্তর সপ্লাই স্কিম হেন্না চাউথোকহনবা
২০১৮-১৯
২৯.৯৪
ফংলে, ২৯.৯৪
মনিপুরদা তুরিজম চাউখৎহন্নবগীদমক্তা চুরাচান্দপুরদা ৱাতর সপ্লাই দিস্ত্রিব্যুসন নেতৱর্ক শেমগৎপা
২০১৮-১৯
১৯.৮০
ফংলে, ১৯.৮০
মিজোরমগী জামুৱাং ফাওদুনা জাউলনুৱাম ফাওবগী ৩৩ কে.ভি. তাৱরগা মরী লৈনবা এম.ভি.এ. ২X৬.৩, কে.ভি. ১৩২/৩৩গী সব স্তেসন অমা মামিত্তা শাবা
২০১৮-১৯
৪০.৩৪
ফংলে, ৩২.৩৪
মিজোরমগী আইজোলগী গ্রেভিতী ৱাতর সপ্লাই স্কিমগী অতোপ্পা মহুৎ অমা
২০১৮-১৯
১১৪.২০
ফংলে, ৯১.৪৯
ইম্ফাল ইস্তকী পোরোম্পাত্তা ইনফেক্সিয়স দিজিজ সেন্তর শাবা
২০১৮-১৯
২০.০৪
ফংলে, ৫.৭০
১০
তুরিজম চাউখৎহন্নবগীদমক্তা ইম্ফাল ইস্তকী হৈঙাং চিংগী মার্জিং পোলো কমপ্লেক্স ফাওদুনা খাবম লমখাইদগী হন্নাচিং ফাওবগী শোরোক থাবা
২০১৮-১৯
২৫.৪৮
ফংলে, ২৫.৪৮
১১
লাৱর সুবান্সিরী জিলাগী হাপোলি তাউন্সিপকী ৱাতর সপ্লাই চাউথোকহনবা
২০১৮-১৯
২০.০০
ফংলে, ১৯.৯০
১২
অসমগী তিন্সুকিয়া জিলাগী তিন্সুকিয়া তাউন (ফেজ ৩)গী ৱাতর সপ্লাই প্রোজেক্ত
২০১৮-১৯
২৭.২০
ফংদ্রিবা
১৩
অরুনাচল প্রদেশ প্রদেশকী লোংদিং জিলাগী কানুবারীদা সরকারগী হাইয়র সেকেন্দরী স্কুলগী ইনফ্রাস্ত্রকচর চাউখৎহনবা
২০১৮-১৯
.৮৮
ফংলে, ২.৯৩
১৪
তৱাং জিলাগী বাব্রং (মুর্গা) ব্রিজ পোইন্ততগী রো খুঙ্গং ফাওবগী লম্বী শেম্বা (কিমি ১৫)
২০১৮-১৯
২৬.৫০
ফংলে, ১৫.৪২
১৫
মেঘালয়গী পাস্ত্যুর ইন্সতিত্যুত্তা লৈবা স্তেত ওফ দি আর্ত দাইগ্নোস্তিক সেন্তরগী মপাঙ্গল হেনগৎহনবা
২০১৮-১৯
২০.০০
ফংদ্রিবা
১৬
মেঘলায়গী মাউলাই কে.ভি. ১৩২/৩৩গী সব স্তেসনবু ৩X২০ এম.ভি.এ.দগী ৩X৫০ এম.ভি.এ.দা হেনগৎহনবগা লোয়ননা কে.ভি. ১৩২ বস বার রি-ইঞ্জিনিয়রিং তৌবা
২০১৮-১৯
৪৯.৮০
ফংদ্রিবা
১৭
অরুনাচল প্রদেশ প্রদেশকী তিরাপ জিলাগী তেরুংদগী সুমসিপত্থর ফাওবা লম্বী শেম্বা
২০১৮-১৯
২০.০০
ফংলে, ১৫.৭৬
১৮
পাইনর্স্লা-লতাংগ্রিৱান শোরোক্তগী মাউলিনোং ফাওবগী এম.বি.তি. শেম্বা
২০১৮-১৯
২৯.৯৭
ফংলে, ২০.৯২
১৯
মেঘালয়গী মাউস্মাই-শেল্লা লম্বীবু কিমি ৮/০০দগী (লাইতিরা খুঙ্গং) কিমি ১৫/৫০০ (কিনরেম ফোল্স) ফাওবা অপগ্রেদ তৌবা
২০১৮-১৯
১৫.৪৮
ফংলে, ১৫.৩৮
২০
নোংচুপ সিয়াং জিলাদা বি.আর.তি.এফ. রোদতগী পিদি ফাওবা লম্বী শেম্বা
২০১৮-১৯
১৯.৯০
ফংলে, ৫.৩০
২১
মিজোরমগী লাউগতলাই জিলাগী লাংতলাইদগী তুইপুই ফেরী রোদ ফাওবগী লম্বী শেমজিনবা
২০১৮-১৯
২৭.৪৩
ফংলে, ১০.৯৭
২২
অরুনাচল প্রদেশকী লিকৱা গ্যাদীদগী গ্যাৱেপুরাং (কিমি ১০.৮৬)কী লম্বী শেম্বা
২০১৮-১৯
২২.৫৩
ফংলে, ৮.৪৯
২৩
অপ্পর সুবান্সিরী জিলাগী বোমিকোদগী নিল্লিং সর্কলগী ফাওবগী লম্বী শেম্বা (কিমি ২৫)
২০১৮-১৯
৩৬.৫৫
ফংলে, ১৪.২৬
২৪
অরুনাচল প্রদেশকী লাৱর সিয়াং জিলাগী লিকাবালী তাউনশিপ রোদ (কিমি ১০) শেমজিনবা অমসুং শাংদোকহনবা
২০১৮-১৯
১০.০০
ফংলে, ৩.৭১
২৫
অরুনাচল প্রদেশকী নমসাই জিলাগী নমলিয়াং খুঙ্গং ফাওবা চোংখামদগী মেম ফাওবগী লম্বী শেম্বা (কিমি ১৩.৫০)
২০১৮-১৯
২১.১২
ফংলে, ৮.২৮
২৬
তৱাং তাউন্সিপকী রিজিদ পেবমেন্ত শেম্বা
২০১৮-১৯
২০.০০
ফংলে, ৭.৯৯
২৭
নোংচুপ কামেং জিলাগী বালুকপোং তাউন্দা ৱাতর সপ্লাই য়ৌহনবা
২০১৮-১৯
১৯.৮২
ফংলে, ১৬.৯৩
২৮
অরুনাচল প্রদেশকী নোংচুপ সিয়াং জিলাগী আলো তাউন্সিপ্তা ৱাতর সপ্লাই য়ৌহনবা
২০১৮-১৯
২০.০০
ফংলে, ৪.৮৮
২৯
নোংপোক সিয়াংগী পসিঘাত্তা লৈবা নিগলোক্কী সাইনিক স্কুলগী ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহনবা
২০১৮-১৯
২০.০০
ফংলে, ৭.২০
৩০
চাংলাংগী রংফ্রা বিদ্যা নিকেতন বিদ্যালয়গী ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহনবা
২০১৮-১৯
.৪৫
ফংলে, ৩.২৭
৩১
লম্বী শেম্বাঃ লোংদিং জিলাগী লোংখাওদগী পুমাউ ফাওবা (এস.ঐচ.এফ.সি., কলভর্ত, আর.দবল্যু., থোং)
২০১৮-১৯
১৯.৯৮
ফংলে, ৭.৯৯
৩২
চিয়াং জিলাগী আই তুরেলদা এপ্রোচ অমসুং প্রোতেক্সনগী থবক য়াওনা আর.সি.সি. থোং শাবা
২০১৮-১৯
৬৯.৭৪
ফংলে, ৫১.০২
৩৩
লম্বী শেম্বাঃ সিয়াং জিলাগী কায়িং মোলোম (কিমি ৬৪)দগী বোগনে খুঙ্গং (কিমি ২৩) ফাওবা
২০১৮-১৯
২০.০০
ফংদ্রিবা
৩৪
অসমগী চিরাং জিলাগী জে.এস.বি. সিভিল হোস্পিতালগী ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহনবা
২০১৮-১৯
২২.৯৯
ফংলে, ১৬.৮৯
৩৫
অসমগী গ্রেতর খেরোনি পাইপ ৱাতর সপ্লাই স্কিম হেন্না ফগৎহনবা
২০১৮-১৯
২১.৮৮
ফংলে, ৮.৫১
৩৬
গ্রেতর সোহরা (চেরাপুঞ্জী) ৱাতর সপ্লাই স্কিম
২০১৮-১৯
২৪.৮১
ফংলে, ২৩.৬০
৩৭
তুরা ফেজ ১ অমসুং ২ গী ৱাতর সপ্লাই স্কিমগী মখাদা অনৌবা মেন ফীদর হাপ্পা
২০১৮-১৯
৩৪.৭৪
ফংলে, ৩৪.৭৪
৩৮
দিয়ুংমুখ, হাফলোং তিনালী অমসুং পানিমুর ফাওদুনা লঙ্কাদগী উমরাংসো ফাওবগী দবল লেন লম্বী শেম্বা
২০১৯-২০
২২৭.১৭
ফংলে, ৮৯.৪৬
৩৯
নাগালেন্দগী কোহিমা জিলাগী তুফেমা তুরিস্ত ভিলেজকী তুরিজমগা মরী লৈনবা থবক
২০১৯-২০
.০৮
ফংলে, ১.২৩
৪০
অমরপুরদগী চাবিমুরা তাবা লম্বী শেমদুনা তুরিস্ত কন্নেক্তিবিতী হেনগৎহনবা
২০১৯-২০
২২.১৩
ফংলে, ১৭.২০
৪১
ত্রিপুরাগী গন্দাচেরা-রাইশ্যাবারী রোদতগী নারিকেল আইলেন্দ ফাওবগী লম্বী শেম্বা,
২০১৯-২০
২১.৮২
ফংলে, ১৫.১২
৪২
ত্রিপুরাগী তি.এস.ই.সি.এল.গী কে.ভি. ১৩২ সুর্জমনিনগর সব-স্তেসনবু কে.ভি. ৪০০দা অপগ্রেদ তৌবা
২০১৯-২০
১২০.৮৮
ফংদ্রিবা
৪৩
মনিপুরগী ইম্ফাল ইস্তকী জেনিমসতা পেদ/প্রাইভেত ৱার্দ লৈহনবা
২০১৯-২০
১২.৯৩
ফংলে, ১২.৬৯
৪৪
মনিপুরগী তেংনৌপাল জিলাগী তুরিজম চাউখৎহন্নবগীদমক্তা মোরেহ ৱাতর সপ্লাই স্কিম চাউখৎহনবা
২০১৯-২০
২১.৩১
ফংলে, ২১.৩১
৪৫
অসমগী এন.ঐচ. ৩৭তা অজনপীর দোর্গার শোরোক ফাওদুনা চিরিপুরিয়াদগী লম্বী শেমদুনা দিখৌ তুরেল মথক্তা আর.সি.সি. থোং শাবা
২০১৯-২০
১৭.৯৯
ফংলে, ৬.৭৬
৪৬
তুফেমা তুরিস্ত ভিলেজতা তুরিজমগা মরী লৈনবা থবক পায়খৎপা
২০১৯-২০
১৭.১৩
ফংলে, ১৭.০৮
৪৭
এন.ঐচ.২৯গী ৭শুবা মাইল মোদেল ভিলেজতগী সিথেকেমা সি. তুরিস্ত দেস্তিনেসন্দগী গবর্নর কেম্প ফাওবগী লম্বে অমসুং থোং শাবা
২০১৯-২০
৩২.৮৯
ফংলে, ১৩.১৩
৪৮
স্কিম অসিগী মখাদা মিজোরমগী রিক অমসুং রিকলাংগী তুরিজম চাউখৎপগা মরী লৈনবা অথুবা থবকশিংগী কম্পোনেন্ত ১গী থবক
২০১৯-২০
.৬০
ফংলে, ৫.৬০
৪৯
মোইরাং সেন্দ্রা লম্বীবু সেন্দ্রা চিং অমসুং ওম্বা চিং অমদি কাইনা বজার ফাওবগী লম্বী শেমজিনবা
২০১৯-২০
২০.৩২
ফংলে, ৬.৯৪
৫০
নাগালেন্দগী মোন জিলাগী স্তেবল পাৱর সপ্লাই পীবগী স্কিম
২০১৯-২০
২০.৯৬
ফংলে, ২০.৬৮
৫১
নাগালেন্দগী ৱোখা হেদক্বারতরদগী এন. লোংগিদাং ফাওবগী লম্বী শেমজিনবা
২০১৯-২০
২২.৯০
ফংলে, ২২.৮৪
৫২
নাগালেন্দগী নাগা লেম্পোংদগী অহোম ত্রেক্কিং পোইন্ত ফাওবগী লম্বী শেমজিনবা
২০১৯-২০
১২.৯৯
ফংলে, ৫.১৯
৫৩
নাগালেন্দগী দিমাপুরগী সোভিমা ক্রিকেত লম্পাক্তগী তাহেকু খূঙ্গং ফাওবগী এন.ঐচ. ২৯গী লম্বী পাকথোকপা
২০১৯-২০
২১.৯৬
ফংলে, ৮.৭৬
৫৪
অসমগী দিগবোই তাউন ৱাতর সপ্লাই স্কিম
২০১৯-২০
৪১.৬৯
ফংদ্রিবা
৫৫
নাগালেন্দগী কিফিরে জিলাগী কিফিরেদগী জুংকি তুরেলগী তুরিস্ত দেস্তিনেসন ফাওবগী লম্বী শেমজিনবা
২০১৯-২০
২০.৪৪
ফংলে, ২০.৩৯
৫৬
তুরিস্তনা পামগদবা নাগালেন্দগী ত্বেন্সাং জিলাগী মফমশিংদা কন্নেক্তিবিতী য়ৌহনবা
২০১৯-২০
২৫.৩৯
ফংলে, ৪.২৬
৫৭
অরুনাচল প্রদেশকী মিয়াও তাউন্সিপকী ৱাতর সপ্লাই হেন্না ফগৎহনবা (এম.এল.দি. ৩.৫৭)
২০১৯-২০
২৮.৫১
ফংলে, ১১.৪০
৫৮
লম্বী শেম্বাঃ
অরুনাচল প্রদেশকী নোংপোক কামেং জিলাগী নেরে খুঙ্গং ফাওবগী কিমি ৯গী পি.এম.জি.এস.ৱাই. শোরোকপু এন.ঐচ.২৯দগী শম্নহনবা
২০১৯-২০
১০.০০
ফংলে, ৪.০০
৫৯
ত্রিপুরাগী আঙ্গনৱারী সেন্তর বিলদিং ৫১ শাবা
২০১৯-২০
.৩৪
ফংলে, ০.১০
৬০
মেঘালয়দা আঙ্গনৱারী সেন্তর বিলদিং ২৩ শাবা
২০১৯-২০
.৬০
ফংলে, ০.১০
৬১
লম্বী শেম্বাঃ অরুনাচল প্রদেশকী দারিদগী চম্বাং সি.ও. হেদক্বার্তর ফাওবা
২০১৯-২০
৩৩.৬৯
ফংলে, ২৬.১৫
৬২
অরুনাচল প্রদেশকী তৱাংদা তুরিজমগী ইন্তিগ্রেতেদ ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা, সিৱেজ অমসুং ৱাতর ত্রিতমেন্ত প্লান্তকা লোয়ননা
২০১৯-২০
৩২.৯৮
ফংলে, ১৩.১৯
৬৩
অসমগী গুৱাহাতীগী পান বজারগী পানবজার হাইয়র সেকন্দরী স্কুল শাবা অমসুং শেমজিনবা
২০১৯-২০
.২৩
ফংদ্রিবা
৬৪
অসমগী গুৱাহাতীগী চেনিকুথীগী কামরুপ একাদমী হাইয়র সেকন্দরী স্কুল শাবা অমসুং শেমজিনবা
২০১৯-২০
.২৩
ফংদ্রিবা
৬৫
নাগালেন্দগী সরকারগী স্কুলশিংদা নুপীশিংগী তোঙানবা অমাংশঙ ৯২ শাবা
২০১৯-২০
.৪৭
ফংলে, ১.৪৭
৬৬
অসমগী জোর্হাত্তা লৈবা জোর্হাত গবর্নমেন্ত হাইয়র সেকেন্দরী মলতিপর্পজ স্কুলগী গর্ল হোস্তেল শাবা
২০১৯-২০
.১২
ফংদ্রিবা
৬৭
অসমগী তিন্সুকিয়াগী বোর্গুরী হাই স্কুলগী অহেনবা ক্লাসরুম হাপচিনবা
২০১৯-২০
.৬২
ফংদ্রিবা
৬৮
অসমগী কারঙ্গা গর্ল হাই স্কুলগী অহেনবা ক্লাসরুম হাপচিনবা
২০১৯-২০
.৬২
ফংদ্রিবা
৬৯
অসমগী সেনাইরাম গর্ল হাইয়র স্কুলগী অহেনবা ক্লাসরুম হাপচিনবা
২০১৯-২০
.৬২
ফংদ্রিবা
৭০
অসমগী গুৱাহাতীগী তরিনি চরন গবর্নমেন্ত হাই স্কুল অমসুং এম.পি. স্কুল শাবা
২০১৯-২০
.২৩
ফংদ্রিবা
৭১
অসমগী গুৱাহাতীগী ভরালুমুখকী সোনারাম হাইয়র সেকেন্দরী স্কুল শাবা
২০১৯-২০
.২৩
ফংদ্রিবা
৭২
অসমগী নগাওগী বার্কোলাই ঐচ.এস. ফগৎহন্দুনা মীতিং হোল হাপ্পা
২০১৯-২০
.৬১
ফংদ্রিবা
৭৩
অৱাং সিক্কিমদা মঙ্গনদা বেদ ৭০গী দিস্ত্রিক্ত হোস্পিতাল শাবা
২০১৯-২০
১০.০০
ফংলে, ৩.৪৪
৭৪
মনিপুরগী চান্দেল জিলাদা অমাংশঙ অমা অমসুং রেন ৱাতর হার্বেস্তিং য়াওবা আঙ্গনৱারী সেন্তর বিলদিং ৫২ শাবা
২০১৯-২০
.০৯
ফংদ্রিবা
৭৫
অরুনাচল প্রদেশকী লেপা রাদা ভিলেজতা লৈবা বাসরগী গবর্নমেন্ত ঐচ.এস. বিলদিংদা আর.সি.সি. ফ্রেম হাপ্তুনা শাবা
২০২০-২১
.৮৫
ফংদ্রিবা
৭৬
কোবিদ-১৯ থেংনবা ঙম্নবগীদমক্তা দিস্ত্রিক্ত হোস্পিতাল ১০ শানবা হোস্পিতালগী খুৎলায় লৈশিনবা (তৱাং, বোমদিলা, জিরো, আলো, তেজু, নামসাই, চাংলাং, খোন্সা, সেপ্পা অমসুং য়িংকিয়োং)
২০২০-২১
৫১.৬৯
ফংলে, ২০.৬৭
৭৭
স্কিম অসিগী মখাদা মিজোরমদা কোবিদ-১৯ মাইয়োক্নবা ঙম্নবগীদমক্তা হেল্থ ইনফ্রাস্ত্রকচর মপাঙ্গল কনখৎহনবা
২০২০-২১
১৬.১৬
ফংলে, ১০.৪১
৭৮
স্কিম অসিগী মখাদা নাগালেন্দদা কোবিদ-১৯ মাইয়োক্নবা ঙম্নবগীদমক্তা হেল্থ ইনফ্রাস্ত্রকচর মপাঙ্গল কনখৎহনবা
২০২০-২১
১৭.৯৬
ফংলে, ৭.১৮
৭৯
স্কিম অসিগী মখাদা মেঘালয়দা কোবিদ-১৯ মাইয়োক্নবা ঙম্নবগীদমক্তা হেল্থ ইনফ্রাস্ত্রকচর মপাঙ্গল কনখৎহনবা
২০২০-২১
১০.০২
ফংলে, ৪.০১
৮০
অসমদা কোবিদ-১৯ অনাবা লাইয়েংনবা হান্নগী দিস্ত্রিক্ত হোস্পিতাল ২৪ অপগ্রেদ তৌদুনা আই.সি.য়ু. হাপচিনবা
২০২০-২১
৯৭.৪৯
ফংলে, ৩৮.৬৮
৮১
মিজোরমগী লেংপুই এয়রপোর্ত হেন্না ফগৎহনবা
২০২০-২১
১৯.৫৯
ফংদ্রিবা
৮২
লম্বী শেম্বাঃ ত্রিপুরাগী জাতনবারীদগী তিরাত্মুখ ফাওদুনা মন্দিরঘাত ফাওবা (কিমি ১৩.৭৭৫)
২০২০-২১
৫০.৭৯
ফংলে, ০.১০
৮৩
মিজোরমগী জোরাম মেদিকেল কোলেজতা রেসিদেন্সিএল হোস্তেল অনি শাবা
২০২০-২১
২০.০০
ফংলে, ৮.০০
৮৪
মনিপুরগী ময়াং ইম্ফালদা দিস্ত্রিক্ত হোস্পিতাল শাবা
২০২০-২১
৫৩.৪০
ফংলে, ২০.৭৪
৮৫
দিস্ত্রিক্ত হোস্পিতাল অমসুং সি.ঐচ.সি.গী খুৎলায় লৈবা (পক্কে কেসাং, লিকাবালী, বাসর, শিয়োমি, বোলেঙ্গা, রাগা, দোইমুখ, পালিন, কোলোরিয়াং, দাপোরিজো, অনিনি, রোইং, অঞ্জাও অমসুং লোংদিং)
২০২০-২১
১৮.১৮
ফংদ্রিবা
৮৬
স্কিম অসিগী মখাদা নোংচুপ সিক্কিমগী গ্যালশিং ৱাতর সপ্লাই স্কিম হেন্না ফগৎহনবা
২০২০-২১
৩৬.৪৫
ফংলে, ১৪.৫৮
৮৭
স্কিম অসিগী মখাদা নাগালেন্দদা ইন সর্ভিস তিচর্স ত্রেনিং কম একজামিনেসন সেন্তরগা লোয়ননা রেসিদেন্সিএল ফেসিলিতী লৈহনবা
২০২০-২১
১৫.৫০
ফংলে, ৬.২০
৮৮
ত্রিপুরা হেল্থ সর্ভিসকী মখাদা এদভান্স লাইফ সপ্পোর্ত অমসুং পেসেন্ত ত্রান্সপোর্তেসন এম্ব্যুলেন্স ২৬ লৈশিনবা
২০২০-২১
.১৯
ফংলে, ০.১০
৮৯
স্কিম অসিগী মখাদা নাগালেন্দদা হেল্থ ফেসিলিতী ময়াম ফগৎহনবা
২০২০-২১
২১.০০
ফংদ্রিবা
৯০
ত্রিপুরাদা কোবিদ-১৯ থেংনবা ঙম্নবা পল্স ওক্সিমীতর অমসুং এন্তিজেন তেস্তিং কিৎ লৈশিনবা
২০২০-২১
.৯০
ফংলে, ০.১০
৯১
গ্রেতর বাঘমারা ৱাতর সপ্লাই স্কিম
২০২০-২১
৪৭.৫৪
ফংলে, ৪৭.৫৪
৯২
অসমগী ধুব্রিগী গবর্নমেন্ত বোইস স্কুল শাবা
২০২১-২২
.৭৩
ফংদ্রিবা
৯৩
অসমগী দিব্রুগরগী গবর্নমেন্ত ঐচ.এস. স্কুল শাবা
২০২১-২২
.৭৩
ফংদ্রিবা
৯৪
অসমগী করিমগঞ্জকী করিমগঞ্জ গবর্নমেন্ত ঐচ.এস. স্কুল শাবা
২০২১-২২
.২৩
ফংদ্রিবা
৯৫
অসমগী গুৱাহাতীগী কোত্তন কোলেজিএত গবর্নমেন্ত ঐচ.এস. স্কুল শাবা
২০২১-২২
.৯৫
ফংদ্রিবা
৯৬
অসমগী তেজপুরগী গবর্নমেন্ত ঐচ.এস. স্কুল শাবা
২০২১-২২
.২৩
ফংদ্রিবা
৯৭
অসমগী কছারগী গবর্নমেন্ত ঐচ.এস. স্কুল শাবা
২০২১-২২
.২৩
ফংদ্রিবা
৯৮
অসমগী লখিমপুরগী গবর্নমেন্ত ঐচ.এস. স্কুল শাবা
২০২১-২২
.২৩
ফংদ্রিবা
৯৯
অসমগী গোলাঘাতকী গবর্নমেন্ত ঐচ.এস. স্কুল শাবা
২০২১-২২
.২৩
ফংদ্রিবা
১০০
স্কিম অসিগী মখাদা মেঘালয়গী এদভান্স লাইফ সপ্পোর্ত এম্ব্যুলেন্স লৈবা
২০২১-২২
.৬৫
ফংদ্রিবা
১০১
পেদিয়াত্রিক এজ গ্রুপকী কোবিদ-১৯ থেংনবা ঙম্নবা ভেন্তিলেতর (পেদিয়াত্রিক-ন্যুবোর্ন) লৈশিনবা
২০২১-২২
২৮.৭০
ফংদ্রিবা
১০২
মিজোরমগী লাউংলাই অমসুং সেরচিপ জিলাগী ত্রুনেত মেছিন ২ লৈবা
২০২১-২২
.২৯
ফংলে, ০.০২
১০৩
মিজোরমগী কোবিদ-১৯ মাইয়োক্নবা ঙম্নবা আর.তি.-পি.সি.আর. রিএজেন্ত অমসুং আর.এন.এ. এক্সত্রেক্সন কিত জোরম মেদিকেল কোলজকী থা তরুক চৎনবা লৈবা
২০২১-২২
.৫৩
ফংদ্রিবা
১০৪
মনিপুরগী কোবিদ-১৯ তেস্তিং মপাঙ্গল লৈহন্নবা প্রোজেক্ত
২০২১-২২
১৯.২৫
ফংদ্রিবা
১০৫
ত্রিপুরাদা কোবিদ-১৯ থেংননবা কম্পোনন্ত ফগৎহনবা (ওক্সিজেন, পাইপলাইন, তেস্ত কিত, এক্স-রে মছিন)
২০২১-২২
১৯.৩২
ফংদ্রিবা
১০৬
মিজোরমগী ফালকাউনগী জোরম মেদিকেল কোলেজকী এন.আই.সি.য়ু./পি.আই.সি.য়ু. মপাঙ্গল হেন্না লৈহনবা
২০২১-২২
.৭৭
ফংদ্রিবা
১০৭
মনিপুরগী দিস্ত্রিক্ত ১৬ অমসুং সেন্ত্রেল পুল ১ (মেদিকেল দাইরেক্তোরেত)গী এ.এল.এস. এম্ব্যুলেন্স ১৭ লৈবা
২০২১-২২
.২৫
ফংদ্রিবা
১০৮
মনিপুরগী ওক্সিজেন কন্সেন্ত্রেতর ২০০০ অমসুং দি. তাইপ ওক্সিজেন সিলিন্দর ২০০০ অমসুং দি.বি. তাইপ মশিং ১০০০ লৈশিনবা
২০২১-২২
১৮.৭৪
ফংদ্রিবা
১০৯
মনিপুরগী জেনিমস্তা লিক্বিদ মেদিকেল ঈক্সিজেন তেঙ্ক অমসুং ভেপোরাইজর ৩ খিনবা
২০২১-২২
.৬৯
ফংদ্রিবা
১১০
সিক্কিমগী বাইও মেদিকেল ৱেস্ত মেনেজমেন্ত সীস্তেম অমসুং হাই ফ্লো নেজেল ওক্সিজেন সীস্তেম মপাঙ্গল হেন্না লৈহন্নবা খুৎলায় লৈবা
২০২১-২২
.৩৩
ফংদ্রিবা
১১১
মিজোরমগী কোলাসিবকী ফমুং ১০০ থাবা কোলাসিব দিস্ত্রিক্ত হোস্পিতাল শাবা অমসুং খুৎলায় লৈবা
২০২১-২২
২২.০০
ফংদ্রিবা
১১২
মিজোরমগী আইজোলদা ঐচ.আই.ভি./এদসকী স্তেত রিসোর্স সেন্তর শাবা
২০২১-২২
.০০
ফংদ্রিবা
১১৩
নাগালেন্দদা কোবিদ-১৯গী অহুমশুবা ৱেব লাকপা থেংননবা হেল্থ সীস্তেম মপাঙ্গল হেন্না লৈহনবা
২০২১-২২
১৯.৯৬
ফংদ্রিবা
১১৪
মনিপুরগী নোনে জিলাগী নুংবাদা লৈবা সি.ঐচ.সি. নুংবাদা ব্লদ বেঙ্ক লৈহনবা
২০২১-২২
.৩৫
ফংদ্রিবা
১১৫
মনিপুরগী ইম্ফাল ইস্তকী মেতর্নিতী অমসুং চাইল্দ হোস্পিতাল শাবা
২০২১-২২
৩৪.৬৫
ফংদ্রিবা
১১৬
ইম্ফাল ইস্তকী ইবুধৌ মার্জিং পোলো গ্রাউন্দ হৈঙাংগী অকোয়বগী ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহনবা
২০২১-২২
.৩৭
ফংদ্রিবা
১১৭
মনিপুরগী নোনেগী নুংবা সি.ঐচ.সি.দা ত্রাউমা কেয়র সেন্তর লিংখৎপা
২০২১-২২
.৭৯
ফংদ্রিবা
১১৮
মিজোরমগী আইজোলগী সিভিল হোস্পিতালগী কার্দিওলোজী বিভাগ অপগ্রেদ তৌবা
২০২১-২২
১২.৪৩
ফংদ্রিবা
১১৯
মিজোরমদা x১০ এম.ভি.এ., ৩৩/১১ KV সব স্তেসন চিতেগা লোয়নবা মরী লৈনবা লিঙ্কিং লাইন
২০২১-২২
১০.৪৯
ফংদ্রিবা
১২০
অসমগী অমিঙ্গাও জি.আই.এস. ২২০/১৩২ কে.ভি. দা x৫০ এম.ভি.এ., ১৩২/৩৩ কে.ভি. জি.আই.এস. শাবা
২০২১-২২
৩০.৫৪
ফংদ্রিবা
১২১
অরুনাচল প্রদেশকী মরুং গিকাদগী পানিওর ব্রিজ পোইন্ত ফাওবদা সাংচাই মাতে ফাওদুনা লম্বী শেম্বা
২০২১-২২
২০.০০
ফংদ্রিবা
১২২
অরুনাচল প্রদেশকী পোক্রিয়াং এস.দি.ও. ঐচ.ক্যু. লংগ্র অমসুং ফসাং সর্কল ঐচ.ক্যু. অমসুং থংনবা খুঙ্গংশিং শম্নবা লেন অনিগী লম্বী শেম্বা
২০২১-২২
১৯.৬৮
ফংদ্রিবা
১২৩
লম্বী শেম্বাঃ অরুনাচল প্রদেশকী নোংচুপ সিয়াং জিলাগী মখাদা কোদুম সি.ও. ঐচ.ক্যু.দগী বাম ত্রাই জংশন ফাওবগী ১৬.৫ কিমিগী লম্বী শেম্বা
২০২১-২২
১৯.৬১
ফংদ্রিবা
১২৪
অরুনাচল প্রদেশকী তৱাং জিলাদা এন.ঐচ.১৩দগী উগ্যেন সাংপো হেলিপেদ ফাওবগী লম্বী শেমজিনবা
২০২১-২২
২০.৮৪
ফংদ্রিবা
১২৫
নোংচুপ সিক্কিমগী বার্সে রোদোন্দেরন সেংচুএরীগী মখাদা জান্দিদারাদা ইকো-তুরিজম জোন শেমগৎপা
২০২১-২২
২০.০০
ফংদ্রিবা
১২৬
সিক্কিমগী নোংচুপ জিলাদগী খা জিলা ফাওবদা শম্নরিবা নাঞ্চিদগী বিরধাংগী লম্বী শেমজিনবা
২০২১-২২
৩৪.৮২
ফংদ্রিবা
১৪০
ত্রিপুরাগী তোঙানবা জিলাশিংদা মিসন ১০০গী মখাদা বিদ্যজ্যোতী স্কুলশিংদা সিত ১০০ লৈবা হোস্তেল ৯ শাবা
২০২১-২২
.৯০
ফংদ্রিবা
১৪১
ত্রিপুরাগী এ.জি.এম.সি.গী পেদিয়াত্রিক্স দিপার্তমেন্তকী এন.আই.সি.য়ু. অমসুং পি.আই.সি.য়ু.গী ন্যুবোর্ন রিসোর্স সেন্তর শাবা অমসুং অপগ্রেদ তৌবা
২০২১-২২
.২০
ফংদ্রিবা
১৪২
লুপা করোর ৬৬.৫৪ চঙ্গনি পাবা এজিয়া মেধিপারা ফুলবারী তুরা রোদ পাকথোকপা
২০২১-২২
৫২.৮৭
ফংদ্রিবা
১৪৩
লুপা করোর ৫০ চঙবা শিল্লোং শহরদগী উমরোই এয়রপোর্ত ফাওবগী লম্বী শেম্বা
২০২১-২২
৫০.০০
ফংদ্রিবা
১৪৪
নাগালেন্দ শিনবা থুংবগী স্কুল ১৯০দা আই.তি.গা মরী লৈনবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহনবা
২০২১-২২
১৮.৯৫
ফংদ্রিবা
১৪৫
ফেক জিলাগী মখাদা লৈবা গ্লোরী পিক তুরিস্ত রোদ শাবা অমসুং শেমজিনবা
২০২১-২২
৩২.৫০
ফংদ্রিবা