Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 213.20Cr
Over 4.04Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at55,114
6,809 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.69%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.29%
04 SEP 2022 9:24AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 213.20Cr (2,13,20,43,050) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.04 Cr (4,04,54,592) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,219
2nd Dose
1,01,07,419
Precaution Dose
67,90,777
FLWs
1st Dose
1,84,34,875
2nd Dose
1,77,00,550
Precaution Dose
1,32,18,784
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,04,54,592
2nd Dose
3,04,47,547
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,24,931
2nd Dose
5,24,60,623
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,06,83,025
2nd Dose
51,34,69,217
Precaution Dose
6,68,11,557
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,21,310
2nd Dose
19,63,99,252
Precaution Dose
3,69,39,914
Over 60 years
1st Dose
12,75,93,629
2nd Dose
12,27,63,664
Precaution Dose
4,17,07,165
Precaution Dose
16,54,68,197
Total
2,13,20,43,050
India’s Active Caseload currently stands at55,114.Active cases now constitute 0.12% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.69%. 8,414 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,73,430.
6,809 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,20,820COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 88.71Cr (88,71,51,961) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.29% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.12%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৩.২০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৫,১১৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৮০৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.২৯% ওইরি
04 SEP 2022 9:24AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৩.২০ (২,১৩,২০,৪৩,০৫০) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৪ (৪,০৪,৫৪,৫৯২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,২১৯
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৭,৪১৯
প্রিকোসন দোজ
৬৭,৯০,৭৭৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,৮৭৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০০,৫৫০
প্রিকোসন দোজ
১,৩২,১৮,৭৮৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৪,৫৪,৫৯২
অনিশুবা দোজ
৩,০৪,৪৭,৫৪৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,২৪,৯৩১
অনিশুবা দোজ
৫,২৪,৬০,৬২৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৬,৮৩,০২৫
অনিশুবা দোজ
৫১,৩৪,৬৯,২১৭
প্রিকোসন দোজ
৬,৬৮,১১,৫৫৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,২১,৩১০
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৩,৯৯,২৫২
প্রিকোসন দোজ
৩,৬৯,৩৯,৯১৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৯৩,৬২৯
অনিশুবা দোজ
১২,২৭,৬৩,৬৬৪
প্রিকোসন দোজ
৪,১৭,০৭,১৬৫
প্রিকোসন দোজ
১৬,৫৪,৬৮,১৯৭
অপুনবা
২,১৩,২০,৪৩,০৫০
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৫,১১৪ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮,৪১৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,৭৩,৪৩০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৮০৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,২০,৮২০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৭১ (৮৮,৭১,৫১,৯৬১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.২৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.১২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি