হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
29 MAY 2022 9:39AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯১.২৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৭,০৮৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৪% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,০৩৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,১১,৩৭০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৯৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৭৪,৩০৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
29 MAY 2022 9:39AM by PIB Delhi
193.28 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 17,087
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,035 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,11,370
2,828 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.60%)
Weekly Positivity Rate (0.56%)
84.97 cr Total Tests conducted so far; 4,74,309 tests conducted in the last 24 hours