Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 274
India’s cumulative vaccination coverage crosses 97.62 crore
More than 38 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
16 OCT 2021 9:29PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed97.62 Crore(97,62,92,346) today. More than 38 lakh (38,27,173) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10375834
2nd Dose
9075292
FLWs
1st Dose
18361718
2nd Dose
15512711
Age Group 18-44 years
1st Dose
392587450
2nd Dose
110173456
Age Group 45-59 years
1st Dose
167598683
2nd Dose
85846831
Over 60 years
1st Dose
105663891
2nd Dose
61096480
Cumulative 1st dose administered
694587576
Cumulative 2nd dose administered
281704770
Total
976292346
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 16thOctober, 2021 (274thDay)
HCWs
1st Dose
128
2nd Dose
6823
FLWs
1st Dose
441
2nd Dose
21764
Age Group 18-44 years
1st Dose
1108683
2nd Dose
1605568
Age Group 45-59 years
1st Dose
287560
2nd Dose
436093
Over 60 years
1st Dose
139495
2nd Dose
220618
1st Dose Administered in Total
1536307
2nd Dose Administered in Total
2290866
Total
3827173
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৭৪শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৭.৬২ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
16 OCT 2021 9:29PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৭.৬২ (৯৭,৬২,৯২,৩৪৬) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৮ (৩৮,২৭,১৭৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৫৮৩৪
অনিশুবা দোজ
৯০৭৫২৯২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৬১৭১৮
অনিশুবা দোজ
১৫৫১২৭১১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৯২৫৮৭৪৫০
অনিশুবা দোজ
১১০১৭৩৪৫৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৭৫৯৮৬৮৩
অনিশুবা দোজ
৮৫৮৪৬৮৩১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৫৬৬৩৮৯১
অনিশুবা দোজ
৬১০৯৬৪৮০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৯৪৫৮৭৫৭৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮১৭০৪৭৭০
অপুনবা
৯৭৬২৯২৩৪৬
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ১৬ (২৭৪শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৮
অনিশুবা দোজ
৬৮২৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৪১
অনিশুবা দোজ
২১৭৬৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১০৮৬৮৩
অনিশুবা দোজ
১৬০৫৫৬৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৮৭৫৬০
অনিশুবা দোজ
৪৩৬০৯৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩৯৪৯৫
অনিশুবা দোজ
২২০৬১৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৫৩৬৩০৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২২৯০৮৬৬
অপুনবা
৩৮২৭১৭৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷