Ministry of Commerce & Industry
INDEX OF EIGHT CORE INDUSTRIES (BASE: 2011-12=100) FOR JANUARY, 2021
26 FEB 2021 5:00PM by PIB Delhi
The Office of the Economic Adviser, Department for Promotion of Industry and Internal Trade is releasing Index of Eight Core Industries for the Month of January, 2021.
The combined Index of Eight Core Industries stood at 137.6 in January,2021, which increasedby 0.1 (provisional) per cent as compared to the Index of January, 2020.Its cumulative growth during April to January, 2020-21 has been(-) 8.8%.
Final growth rate of Index of Eight Core Industries for October’2020 is revised to(-) 0.5%from its provisional level(-2.5%).The Eight Core Industries comprise 40.27 per cent of the weight of items included in the Index of Industrial Production (IIP).Details of yearly and monthly index and their growth rate are provided atAnnexure I & II.
Monthly growth rates of Index of Eight Core Industries (Overall) is depicted in the graph:
*provisional
The summary of the Index of Eight Core Industries is given below:
Coal-Coal production (weight: 10.33per cent) declined by 1.8 per cent in January, 2021 over January,2020. Its cumulative index declined by 1.9 per cent during April toJanuary, 2020-21over corresponding period of the previous year.
Crude Oil-Crude Oil production (weight: 8.98per cent) declined by 4.6 per cent inJanuary, 2021 over January,2020. Its cumulative index declined by 5.6 per cent during April toJanuary, 2020-21over the corresponding period of previous year.
Natural Gas- The Natural Gas production (weight:6.88per cent) declinedby2.0 per cent in January, 2021 over January,2020. Its cumulative index declined by 10.7 per cent during April to January, 2020-21 over the corresponding period of previous year.
Petroleum Refinery Products- Petroleum Refinery production (weight:28.04per cent) declined by 2.6 per cent in January, 2021 over January,2020. Its cumulative index declinedby 12.4per cent during April to January, 2020-21over the corresponding period of previous year.
Fertilizers-Fertilizers production (weight:2.63 per cent) increasedby 2.7 per cent in January,2021 overJanuary,2020. Its cumulative index increasedby 3.0 per cent during April toJanuary, 2020-21 over the corresponding period of previous year.
Steel-Steel production (weight:17.92per cent)increased by 2.6 per cent inJanuary, 2021 over January,2020. Its cumulative index declined by 14.0per centduring April to January, 2020-21 over the corresponding period of previous year.
Cement-Cement production (weight:5.37per cent) declinedby5.9per cent inJanuary, 2021 overJanuary,2020. Its cumulative index declinedby16.6per centduring April to January, 2020-21over the corresponding period of previous year.
Electricity- Electricity generation (weight:19.85per cent) increasedby5.1per cent in January,2021over January,2020. Its cumulative indexdeclined by 2.7 per cent duringApril to January, 2020-21over the corresponding period of previous year.
Note 1: Data for November, 2020, December, 2020and January, 2021are provisional.
Note 2: Since April, 2014, Electricity generation data from Renewable sources are also included.
Note 3: The industry-wise weights indicated above are individual industry weight derived from IIP and blown up on pro rata basis to a combined weight of ICI equal to 100.
Note 4: Since March 2019, a new steel product called Hot Rolled Pickled and Oiled (HRPO) under the item ‘Cold Rolled (CR) coils’ within the production of finished steel has also been included.
Note5: Release of the index for February, 2021 will be on Wednesday31st March,2021.
Annexure I
Performance of Eight Core Industries
Yearly Index & Growth Rate
Base Year: 2011-12=100
Index
Sector
Weight
2012-13
2013-14
2014-15
2015-16
2016-17
2017-18
2018-19
2019-20
Apr- Jan 2019-20
Apr- Jan 2020-21*
Coal
10.3335
103.2
104.2
112.6
118.0
121.8
124.9
134.1
133.6
122.3
120.0
Crude Oil
8.9833
99.4
99.2
98.4
97.0
94.5
93.7
89.8
84.5
85.3
80.5
Natural Gas
6.8768
85.6
74.5
70.5
67.2
66.5
68.4
69.0
65.1
66.3
59.2
Refinery Products
28.0376
107.2
108.6
108.8
114.1
119.7
125.2
129.1
129.4
128.9
112.9
Fertilizers
2.6276
96.7
98.1
99.4
106.4
106.6
106.6
107.0
109.8
111.2
114.5
Steel
17.9166
107.9
115.8
121.7
120.2
133.1
140.5
147.7
152.6
154.5
132.9
Cement
5.3720
107.5
111.5
118.1
123.5
122.0
129.7
147.0
145.7
145.8
121.6
Electricity
19.8530
104.0
110.3
126.6
133.8
141.6
149.2
156.9
158.4
160.0
155.6
Overall Index
100.00
103.8
106.5
111.7
115.1
120.5
125.7
131.2
131.6
131.2
119.6
*provisional
Growth Rates (on Y-o-Y basis in per cent)
Sector
Weight
2012-13
2013-14
2014-15
2015-16
2016-17
2017-18
2018-19
2019-20
Apr- Jan 2019-20
Apr- Jan 2020-21*
Coal
10.3335
3.2
1.0
8.0
4.8
3.2
2.6
7.4
-0.4
-2.5
-1.9
Crude Oil
8.9833
-0.6
-0.2
-0.9
-1.4
-2.5
-0.9
-4.1
-5.9
-6.0
-5.6
Natural Gas
6.8768
-14.4
-12.9
-5.3
-4.7
-1.0
2.9
0.8
-5.6
-4.3
-10.7
Refinery Products
28.0376
7.2
1.4
0.2
4.9
4.9
4.6
3.1
0.2
-0.4
-12.4
Fertilizers
2.6276
-3.3
1.5
1.3
7.0
0.2
0.03
0.3
2.7
4.2
3.0
Steel
17.9166
7.9
7.3
5.1
-1.3
10.7
5.6
5.1
3.4
6.4
-14.0
Cement
5.3720
7.5
3.7
5.9
4.6
-1.2
6.3
13.3
-0.9
1.1
-16.6
Electricity
19.8530
4.0
6.1
14.8
5.7
5.8
5.3
5.2
0.9
0.9
-2.7
Overall Growth
100.00
3.8
2.6
4.9
3.0
4.8
4.3
4.4
0.4
0.8
-8.8
*provisional
Annexure II
Performance of Eight Core Industries
Monthly Index & Growth Rate
Base Year: 2011-12=100
Index
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Index
Weight
10.3335
8.9833
6.8768
28.0376
2.6276
17.9166
5.3720
19.8530
100.00
Jan-20
164.7
85.0
65.3
134.4
116.5
155.4
164.1
155.6
137.4
Feb-20
171.1
75.6
58.3
128.9
107.8
152.9
160.7
153.6
134.0
Mar-20
209.7
85.0
60.1
135.3
98.3
133.2
129.8
146.9
134.0
Apr-20
103.7
80.2
53.3
94.2
85.0
26.9
22.5
125.6
81.2
May-20
109.4
82.0
57.2
102.0
113.4
96.4
117.3
150.6
107.7
Jun-20
104.3
79.6
58.1
110.6
114.6
122.3
137.8
156.2
116.3
Jul-20
100.3
83.0
61.2
114.5
119.4
141.9
126.8
166.3
122.5
Aug-20
98.2
81.2
61.0
105.9
120.8
150.7
109.1
162.7
119.7
Sep-20
105.6
78.3
57.5
106.3
113.5
149.9
126.8
166.4
121.4
Oct-20
122.4
80.9
60.6
111.5
122.8
158.4
141.3
162.2
126.7
Nov-20*
137.9
78.3
58.4
126.5
118.5
154.1
132.1
144.8
127.4
Dec-20*
156.2
80.5
60.8
126.9
117.0
169.5
147.8
157.9
135.9
Jan-21*
161.7
81.1
64.0
130.9
119.7
159.5
154.5
163.5
137.6
*provisional
Growth Rates (on Y-o-Y basis in per cent)
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Growth
Weight
10.3335
8.9833
6.8768
28.0376
2.6276
17.9166
5.3720
19.8530
100.00
Jan-20
8.0
-5.3
-9.0
1.9
-0.1
1.6
5.1
3.2
2.2
Feb-20
11.3
-6.4
-9.6
7.4
2.9
2.9
7.8
11.5
6.4
Mar-20
4.0
-5.5
-15.1
-0.5
-11.9
-21.9
-25.1
-8.2
-8.6
Apr-20
-15.5
-6.4
-19.9
-24.2
-4.5
-82.8
-85.2
-22.9
-37.9
May-20
-14.0
-7.1
-16.8
-21.3
7.5
-40.4
-21.4
-14.8
-21.4
Jun-20
-15.5
-6.0
-12.0
-8.9
4.2
-23.2
-6.8
-10.0
-12.4
Jul-20
-5.7
-4.9
-10.2
-13.9
6.9
-6.5
-13.5
-2.4
-7.6
Aug-20
3.6
-6.3
-9.5
-19.1
7.3
0.5
-14.5
-1.8
-6.9
Sep-20
21.0
-6.0
-10.6
-9.5
-0.3
6.2
-3.4
4.8
0.6
Oct-20
11.7
-6.2
-8.6
-17.0
6.3
5.9
3.2
11.2
-0.5
Nov-20*
3.3
-4.9
-9.3
-4.8
1.6
-0.5
-7.3
3.5
-1.4
Dec-20*
2.2
-3.6
-7.2
-2.8
-2.9
2.6
-7.2
5.1
0.2
Jan-21*
-1.8
-4.6
-2.0
-2.6
2.7
2.6
-5.9
5.1
0.1
*provisional

কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়
জনুৱারী, ২০২১গী মরু ওইবা ইন্দস্ত্রী ৮গী ইন্দেক্স (বেজঃ ২০১১-১২=১০০)
26 FEB 2021 5:00PM by PIB Imphal
প্রোমোসন ওফ ইন্দস্ত্রী অমসুং ইন্তর্নেল ত্রেদ বিভাগকী ইকোনোমিক এদভাইজরগী লোইশঙনা জনুৱারী, ২০২১ থাগী মরু ওইবা ইন্দস্ত্রী ৮গী ইন্দেক্স ফোঙলি।
মরু ওইবা ইন্দস্ত্রী ৮গী অপুনবা ইন্দেক্স অসি জনুৱারী, ২০২১গী ওইনা ১৩৭.৬ ওইখি অমসুং মসিনা জনুৱারী, ২০২০দা ওইখিবা অদুগা চাংদম্নবদা ০.১(প্রোবিজনেল)গী চাংদা হেনগৎখি। মসিগী এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১গী অপুনবা শাহৌ লৌবগী চাংনা (-) ৮.৮% ওইখি।
ওক্তোবর ২০২০গী ওই মরু ওইবা ইন্দস্ত্রী ৮গী শাহৌ লৌবগী অরোইবা চাং মসিগী প্রোভিজনেলগী থাক্তদগী (-২.৫%)দগী শেমদোক্তুনা (-)০.৫% ওইখি। মরু ওইবা ইন্দস্ত্রী ৮না ইন্দস্ত্রীএল প্রদক্সনগী ইন্দেক্সতা (আই.আই.পি.) য়াওরিবা পোৎলমশিংগী অরূম্বগী ৪০.২৭%গী চাং ওইখি। চহিগী অমসুং থাগী ইন্দেক্স অমসুং মখোয়গী শাহৌ লৌবগী চাং অসি এনেক্সর ১ অমসুং ২দা পীরি।
মরু ওইবা ইন্দস্ত্রীগী ইন্দেক্সকী থাগী শাহৌ লৌবগী (অপুনবা) চাং অসি মখাগী গ্রাফ অসিদা তাক্লিঃ
*- প্রোবিজনেল
মরু ওইবা ইন্দস্ত্রীগী ইন্দেক্সকী শম্লপ্পা ৱারোলশিং মখাদা পীরিঃ
কোয়লা-কোয়লা পুথোকপা (অরুম্বা: ১০.৩৩%) জনুৱারী, ২০২০গা চাংদম্নবদা জনুৱারী, ২০২১দা ১.৮%গী চাংদা হন্থরকখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১দা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ১.৯%গী চাংদা হন্থখি।
শুংদোক্ত্রিবা থাউ-শুংদোক্ত্রিবা থাউ পুথোকপা (অরুম্বা: ৮.৯৮%) জনুৱারী, ২০২০গা চাংদম্নবদা জনুৱারী, ২০২১দা ৪.৬%গী চাংদা হন্থরকখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১দা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ৫.৬%কী চাংদা হন্থখি।
নেচরেল গ্যাস- নেচরেল গ্যাসপুথোকপা (অরুম্বা:৬.৮৮%) জনুৱারী, ২০২০গা চাংদম্নবদা জনুৱারী, ২০২১দা ২.০%গী চাংদা হন্থরকখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১দা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ১০.৭ %কী চাংদা হন্থখি।
পেত্রোলিয়ম রিফাইনরী প্রদক্ত- পেত্রোলিয়ম রিফাইনরী পুথোকপা (অরুম্বা:২৮.০৪%) জনুৱারী, ২০২০গা চাংদম্নবদা জনুৱারী, ২০২১দা ২.৬%গী চাংদা হন্থরকখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১দা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ১২.৪%গী চাংদা হন্থখি।
হার-হার পুথোকপা (অরুম্বা:২.৬৩%) ২০২০গা চাংদম্নবদা জনুৱারী, ২০২১দা ২.৭%কী চাংদা হেনগৎখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১দা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ৩.০%গী চাংদা হেনগৎখি।
স্তীল-স্তীল পুথোকপা (অরুম্বা:১৭.৯২%) ২০২০গা চাংদম্নবদা জনুৱারী, ২০২১দা ২.৬%কী চাংদা হেনগৎখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১দা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ১৮.০%গী চাংদা হন্থখি।
সিমেন্ত-সিমেন্ত পুথোকপা (অরুম্বা:৫.৩৭%) ২০২০গা চাংদম্নবদা জনুৱারী, ২০২১দা ৫.৯%গী চাংদা হন্থখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১দা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ১৬.৬%কী চাংদা হন্থখি।
ইলেক্ত্রিসিতী- ইলেক্ত্রিসিতী পুথোকপা (অরুম্বা:১৯.৮৫%) ২০২০গা চাংদম্নবদা জনুৱারী, ২০২১দা ৫.১%গী চাংদা হেনগৎখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি এপ্রিলদগী জনুৱারী, ২০২০-২১দা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ২.৭%কী চাংদা হন্থখি।
খঙজিনগদবা ১: নবেম্বর ২০২০, দিসেম্বর ২০২০ অমসুং জনুৱারী ২০২১গী দেতাশিং অসি প্রোবিজনেলনি।
খঙজিনগদবা ২: এপ্রিল ২০১৪দগী হৌদুনা রিন্যুএবল সোর্স্তগী মৈ পুথোকপগী দেতাশিংসু মনুং চনহল্লবনি।
খঙজিনগদবা ৩: মথক্তা পীরিবা ইন্দস্ত্রীগী ওইবা অরুম্বা অসি আই.আই.পি.দগী লৌথোকপা ইন্দস্ত্রী অমমমগী ওইবা অরুম্বনি অমসুং আই.সি.আই.গী অপুনবা অরুম্বগা ১০০গা মান্নহন্দুনা প্রো রেতা বেসিস্তা য়ামখৎহনবনি।
খঙজিনগদবা ৪: মার্চ ২০১৯দগী হৌদুনা শেম-শাবা লোইরবা স্তীলগী পোত্থোক পুথোকপগী মনুংদা লৈবা ‘কোল্দ রোল্দ (সি.আর.) কোইল’ হায়রিবা পোত্থোক অসিগী মখাদা লৈবা হোৎ রোল্দ পিকল্দ অমসুং ওইল্দ (ঐচ.আর.পি.ও.) কৌবা অনৌবা পোত্থোক অমসু মনুং চল্লবনি।
খঙজিনগদবা ৫: ফেব্রুৱারী, ২০২১গী ইন্দেক্স অসি মার্চ ৩১, ২০২১দা ফোঙগনি।
এনেক্সর ১
মরু ওইবা ইন্দস্ত্রী ৮গী থবক পাংথোকপগী ফিভম
চহিগী ওইবা ইন্দেক্স অমসুং শাহৌ লৌবগী চাং
বেজ চহি: ২০১১-১২=১০০
ইন্দেক্স
সেক্তর
অরুম্বা
২০১২-১৩
২০১৩-১৪
২০১৪-১৫
২০১৫-১৬
২০১৬-১৭
২০১৭-১৮
২০১৮-১৯
২০১৯-২০
এপ্রিল- জনুৱারী ২০১৯-২০
এপ্রিল- জনুৱারী ২০২০-২১*
কোয়লা
১০.৩৩৩৫
১০৩.২
১০৪.২
১১২.৬
১১৮.০
১২১.৮
১২৪.৯
১৩৪.১
১৩৩.৬
১২২.৩
১২০.০
শুংদোক্ত্রিবা থাউ
৮.৯৮৩৩
৯৯.৪
৯৯.২
৯৮.৪
৯৭.০
৯৪.৫
৯৩.৭
৮৯.৮
৮৪.৫
৮৫.৩
৮০.৫
নেচরেল গ্যাস
৬.৮৭৬৮
৮৫.৬
৭৪.৫
৭০.৫
৬৭.২
৬৬.৫
৬৮.৪
৬৯.০
৬৫.১
৬৬.৩
৫৯.২
রিফাইনরীগী পোত্থোক
২৮.০৩৭৬
১০৭.২
১০৮.৬
১০৮.৮
১১৪.১
১১৯.৭
১২৫.২
১২৯.১
১২৯.৪
১২৮.৯
১১২.৯
হার
২.৬২৭৬
৯৬.৭
৯৮.১
৯৯.৪
১০৬.৪
১০৬.৬
১০৬.৬
১০৭.০
১০৯.৮
১১১.২
১১৪.৫
স্তীল
১৭.৯১৬৬
১০৭.৯
১১৫.৮
১২১.৭
১২০.২
১৩৩.১
১৪০.৫
১৪৭.৭
১৫২.৬
১৫৪.৫
১৩২.৯
সিমেন্ত
৫.৩৭২০
১০৭.৫
১১১.৫
১১৮.১
১২৩.৫
১২২.০
১২৯.৭
১৪৭.০
১৪৫.৭
১৪৫.৮
১২১.৬
ইলেক্ত্রিসিতী
১৯.৮৫৩০
১০৪.০
১১০.৩
১২৬.৬
১৩৩.৮
১৪১.৬
১৪৯.২
১৫৬.৯
১৫৮.৪
১৬০.০
১৫৫.৬
অপুনবা ইন্দেক্স
১০০.০০
১০৩.৮
১০৬.৫
১১১.৭
১১৫.১
১২০.৫
১২৫.৭
১৩১.২
১৩১.৬
১৩১.২
১১৯.৬
*প্রোভিজনেল
শাহৌ লৌবগী চাং (ৱাই.-ও.-ৱাই. য়ুম্ফম ওইদুনা %তা উৎপা) )
সেক্তর
অরুম্বা
২০১২-১৩
২০১৩-১৪
২০১৪-১৫
২০১৫-১৬
২০১৬-১৭
২০১৭-১৮
২০১৮-১৯
২০১৯-২০
এপ্রিল- জনুৱারী ২০১৯-২০
এপ্রিল- জনুৱারী ২০২০-২১*
কোয়লা
১০.৩৩৩৫
৩.২
১.০
৮.০
৪.৮
৩.২
২.৬
৭.৪
-০.৪
-২.৫
-১.৯
শুংদোক্ত্রিবা থাউ
৮.৯৮৩৩
-০.৬
-০.২
-০.৯
-১.৪
-২.৫
-০.৯
-৪.১
-৫.৯
-৬.০
-৫.৬
নেচরেল গ্যাস
৬.৮৭৬৮
-১৪.৪
-১২.৯
-৫.৩
-৪.৭
-১.০
২.৯
০.৮
-৫.৬
-৪.৩
-১০.৭
রিফাইনরীগী পোত্থোক
২৮.০৩৭৬
৭.২
১.৪
০.২
৪.৯
৪.৯
৪.৬
৩.১
০.২
-০.৪
-১২.৪
হার
২.৬২৭৬
-৩.৩
১.৫
১.৩
৭.০
০.২
০.০৩
০.৩
২.৭
৪.২
৩.০
স্তীল
১৭.৯১৬৬
৭.৯
৭.৩
৫.১
-১.৩
১০.৭
৫.৬
৫.১
৩.৪
৬.৪
-১৪.০
সিমেন্ত
৫.৩৭২০
৭.৫
৩.৭
৫.৯
৪.৬
-১.২
৬.৩
১৩.৩
-০.৯
১.১
-১৬.৬
ইলেক্ত্রিসিতী
১৯.৮৫৩০
৪.০
৬.১
১৪.৮
৫.৭
৫.৮
৫.৩
৫.২
০.৯
০.৯
-২.৭
অপুনবা শাহৌ লৌবা
১০০.০০
৩.৮
২.৬
৪.৯
৩.০
৪.৮
৪.৩
৪.৪
০.৪
০.৮
-৮.৮
*প্রোভিজনেল
এনেক্সর ২
মরু ওইবা ইন্দস্ত্রী ৮গী থবক পাংথোকপগী ফিভম
থাগী ওইবা ইন্দেক্স অমসুং শাহৌ লৌবগী চাং
বেজ চহি: ২০১১-১২=১০০
ইন্দেক্স
সেক্তর
কোয়লা
শুংদোক্ত্রিবা থাউ
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরীগী পোত্থোক
হার
স্তীল
সিমেন্ত
ইলেক্ত্রিসিতী
অপুনবা ইন্দেক্স
অরুম্বা
১০.৩৩৩৫
৮.৯৮৩৩
৬.৮৭৬৮
২৮.০৩৭৬
২.৬২৭৬
১৭.৯১৬৬
৫.৩৭২০
১৯.৮৫৩০
১০০.০০
জনুৱারী-২০
১৬৪.৭
৮৫.০
৬৫.৩
১৩৪.৪
১১৬.৫
১৫৫.৪
১৬৪.১
১৫৫.৬
১৩৭.৪
ফেব-২০
১৭১.১
৭৫.৬
৫৮.৩
১২৮.৯
১০৭.৮
১৫২.৯
১৬০.৭
১৫৩.৬
১৩৪.০
মার্চ-২০
২০৯.৭
৮৫.০
৬০.১
১৩৫.৩
৯৮.৩
১৩৩.২
১২৯.৮
১৪৬.৯
১৩৪.০
এপ্রিল-২০
১০৩.৭
৮০.২
৫৩.৩
৯৪.২
৮৫.০
২৬.৯
২২.৫
১২৫.৬
৮১.২
মে-২০
১০৯.৪
৮২.০
৫৭.২
১০২.০
১১৩.৪
৯৬.৪
১১৭.৩
১৫০.৬
১০৭.৭
জুন-২০
১০৪.৩
৭৯.৬
৫৮.১
১১০.৬
১১৪.৬
১২২.৩
১৩৭.৮
১৫৬.২
১১৬.৩
জুলাই-২০
১০০.৩
৮৩.০
৬১.২
১১৪.৫
১১৯.৪
১৪১.৯
১২৬.৮
১৬৬.৩
১২২.৫
ওগস্ত-২০
৯৮.২
৮১.২
৬১.০
১০৫.৯
১২০.৮
১৫০.৭
১০৯.১
১৬২.৭
১১৯.৭
শেপ্তেম্বর-২০
১০৫.৬
৭৮.৩
৫৭.৫
১০৬.৩
১১৩.৫
১৪৯.৯
১২৬.৮
১৬৬.৪
১২১.৪
ওক্তোবর-২০
১২২.৪
৮০.৯
৬০.৬
১১১.৫
১২২.৮
১৫৮.৪
১৪১.৩
১৬২.২
১২৬.৭
নবেম্বর-২০*
১৩৭.৯
৭৮.৩
৫৮.৪
১২৬.৫
১১৮.৫
১৫৪.১
১৩২.১
১৪৪.৮
১২৭.৪
দিসেম্বর-২০*
১৫৬.২
৮০.৫
৬০.৮
১২৬.৯
১১৭.০
১৬৯.৫
১৪৭.৮
১৫৭.৯
১৩৫.৯
জনুৱারী-২১*
১৬১.৭
৮১.১
৬৪.০
১৩০.৯
১১৯.৭
১৫৯.৫
১৫৪.৫
১৬৩.৫
১৩৭.৬
*প্রোভিজনেল
শাহৌ লৌবগী চাং (ৱাই.-ও.-ৱাই. য়ুম্ফম ওইদুনা %তা উৎপা) )
সেক্তর
কোয়লা
শুংদোক্ত্রিবা থাউ
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরীগী পোত্থোক
হার
স্তীল
সিমেন্ত
ইলেক্ত্রিসিতী
অপুনবা শাহৌ লৌবা
অরুম্বা
১০.৩৩৩৫
৮.৯৮৩৩
৬.৮৭৬৮
২৮.০৩৭৬
২.৬২৭৬
১৭.৯১৬৬
৫.৩৭২০
১৯.৮৫৩০
১০০.০০
জনুৱারী-২০
৮.০
-৫.৩
-৯.০
১.৯
-০.১
১.৬
৫.১
৩.২
২.২
ফেব-২০
১১.৩
-৬.৪
-৯.৬
৭.৪
২.৯
২.৯
৭.৮
১১.৫
৬.৪
মার্চ-২০
৪.০
-৫.৫
-১৫.১
-০.৫
-১১.৯
-২১.৯
-২৫.১
-৮.২
-৮.৬
এপ্রিল-২০
-১৫.৫
-৬.৪
-১৯.৯
-২৪.২
-৪.৫
-৮২.৮
-৮৫.২
-২২.৯
-৩৭.৯
মে-২০
-১৪.০
-৭.১
-১৬.৮
-২১.৩
৭.৫
-৪০.৪
-২১.৪
-১৪.৮
-২১.৪
জুন-২০
-১৫.৫
-৬.০
-১২.০
-৮.৯
৪.২
-২৩.২
-৬.৮
-১০.০
-১২.৪
জুলাই-২০
-৫.৭
-৪.৯
-১০.২
-১৩.৯
৬.৯
-৬.৫
-১৩.৫
-২.৪
-৭.৬
ওগস্ত-২০
৩.৬
-৬.৩
-৯.৫
-১৯.১
৭.৩
০.৫
-১৪.৫
-১.৮
-৬.৯
শেপ্তেম্বর-২০
২১.০
-৬.০
-১০.৬
-৯.৫
-০.৩
৬.২
-৩.৪
৪.৮
০.৬
ওক্তোবর-২০
১১.৭
-৬.২
-৮.৬
-১৭.০
৬.৩
৫.৯
৩.২
১১.২
-০.৫
নবেম্বর-২০*
৩.৩
-৪.৯
-৯.৩
-৪.৮
১.৬
-০.৫
-৭.৩
৩.৫
-১.৪
দিসেম্বর-২০*
২.২
-৩.৬
-৭.২
-২.৮
-২.৯
২.৬
-৭.২
৫.১
০.২
জনুৱারী-২১*
-১.৮
-৪.৬
-২.০
-২.৬
২.৭
২.৬
-৫.৯
৫.১
০.১
*প্রোভিজনেল