তথ্য আৰু সম্প্ৰচাৰ মন্ত্ৰালয়
অসম মহিলা বিশ্ববিদ্যালয়ৰ ছাত্ৰীৰে পিআইবি, গুৱাহাটীৰ মত-বিনিময় অনুষ্ঠান সম্পন্ন
নেতাই নেতৃত্ব দিয়ে সন্মুখৰপৰাঃ এল.আৰ. বিশ্বনাথ
29 JUL 2020 3:36PM by PIB Guwahati
নেতাই সন্মুখৰপৰা নেতৃত্ব প্ৰদান কৰে আৰু যিকোনো পৰিস্থিতিতে আহ্বান পোৱা মাত্ৰকে সদায়ে মোকাবিলা কৰিবলৈ সাজু থাকে, এইদৰে কয় তথ্য আৰু সম্প্ৰচাৰ মন্ত্ৰণালয়ৰ উত্তৰ পূব মণ্ডলৰ বিভাগীয় মূৰব্বী শ্ৰী এল.আৰ. বিশ্বনাথে। প্ৰেছ ইনফৰ্মেশ্যন ব্যুৰ’, গুৱাহাটীয়ে আজি যোৰহাটস্থিত অসম মহিলা বিশ্ববিদ্যালয়ৰ ছাত্ৰীসকলৰে অনুষ্ঠিত কৰা “উদ্ভাৱন আৰু প্ৰয়োগেৰে ডিজিটেল যুগত নেতৃত্ব প্ৰদান” শীৰ্ষক মত-বিনিময় অনুষ্ঠানত ভাগ লৈয়ে তেওঁ এইদৰে কয়।
নেতৃত্বই ক্ষীপ্ৰতাৰে চিন্তা কৰে আৰু আনতকৈ সদায়ে আগত থাকে বুলি উল্লেখ কৰি, তেওঁ কয় যে সফলতা লাভ কৰিবলৈ নেতৃত্বৰ কাৰণে চিন্তাৰ গতি আৰু দৃঢ়তা অতিশয় প্ৰয়োজনীয়। তেওঁ লগতে কয় যে নেতৃত্বই সদায়ে প্ৰতিটো পৰিস্থিতি আৰু তেওঁলোকে লোৱা প্ৰতিটো সিদ্ধান্তৰে ভাল আৰু বেয়াটো মূল্যায়ন, বিচাৰ-বিবেচনা আৰু বিশ্লেষণ কৰি লয় আৰু তাৰ পাছত চূড়ান্ত সিদ্ধান্ত গ্ৰহণ কৰে।
শ্ৰী বিশ্বনাথে উদ্ভাৱন আৰু প্ৰয়োগেৰে ডিজিটেল যুগত নেতৃত্ব প্ৰদান সন্দৰ্ভত এটি প্ৰেজেনটেশ্যন আগবঢ়ায়। এই মত-বিনিময় অনুষ্ঠানটিত ১০০ ৰোধিক অংশগ্ৰহণকাৰীয়ে ভাগ লয়।
অসম মহিলা বিশ্ববিদ্যালয়ৰ স্কুল অৱ মিডিয়া এণ্ড মাছ কমিউনিকেশ্যনৰ সহকাৰী অধ্যাপক শ্ৰীযুতা মহছিনা ৰহমানে তেওঁৰ ভাষণত শিক্ষানুষ্ঠানখনিৰ এক চমু অৱলোকন কৰে। ছাত্ৰীসকলৰ লাভালাভৰ অৰ্থে এনে মত-বিনিময় অনুষ্ঠান আয়োজন কৰাৰ বাবে তেওঁ প্ৰেছ ইনফৰ্মেশ্যন ব্যুৰ’, গুৱাহাটী তথা ইয়াত ভাগ লোৱাৰ বাবে শ্ৰী এল.আৰ. বিশ্বনাথকো কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰে।
আদৰণি ভাষণ আগবঢ়াই পিআইবি গুৱাহাটীৰ যুটীয়া সঞ্চালক শ্ৰীমতী কীৰ্তি তিৱাৰীয়ে অংশগ্ৰহণকাৰীসকলক জনাই যে শ্ৰী এলআৰ বিশ্বনাথৰ তত্ত্বাৱধানত পিআইবি গুৱাহাটীয়ে সমগ্ৰ উত্তৰ পূৰ্বাঞ্চলৰ ভিন্ন শিক্ষানুষ্ঠান আৰু বিশ্ববিদ্যালয়সমূহৰ গণ সংযোগৰ ছাত্ৰ-ছাত্ৰীসকলৰে এলানি মত-বিনিময় অনুষ্ঠান অনুষ্ঠিত কৰি আহিছে। আৰঅ’বি, গুৱাহাটীৰ ফিল্ড এক্সিবিশ্যন বিষয়া শ্ৰীমতী হীৰামণি দাসে এই অনুষ্ঠানটিৰ আঁত ধৰে।

Ministry of Information & Broadcasting
PIB, Guwahati Holds Interactive Session with Students of Assam Women's University
Leaders lead from the front not by default: L. R. Vishwanath
29 JUL 2020 3:36PM by PIB Guwahati
Leaders lead from the front and are always ready to take over immediately after getting a call in any situation, said Shri L.R Vishwanath, Head of Department, Directorate General, North East Zone, Ministry of Information and Broadcasting. He was holding an interactive session organised by Press Information Bureau, Guwahati today titled “Leading in the Digital age through Innovation & Experimentation” with the students of Assam Women's University, Jorhat.
Asserting that leaders think faster and are always ahead of themselves and others,he said that thinking speed and determination is very important in leadership to get success. He further added that leaders always evaluate, calculate and analyse the merits and demerits of every situation and every decision they take and then come to the final decision.
Shri Vishwanath made a presentation on Leading in the Digital age through Innovation & Experimentation. More than 100 participants were present in the interactive session.
Ms Mohsina Rahman, Assistant Professor, School of Media & Mass Communication, Assam Women's University gave a brief overview of the Institute in her speech. She expressed her gratitude to Press Information Bureau, Guwahati and also to Shri L R. Vishwanath for holding interactive session for the benefit of the students.
Smt. Keerti Tiwari, Joint Director, PIB Guwahati in her welcome address informed the participants that under the guidance of Shri LR Vishwanath, PIB Guwahati is holding series of interactive session with the mass communication students of various institutes and university from all over North East. The session was moderated by Smt. Hiramani Das Field Exhibition Officer, ROB Guwahati.