ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରବିବାରର ଜନତା କର୍ଫ୍ୟୁକୁ ସମର୍ଥନ ଲାଗି ବିଭିନ୍ନ ବର୍ଗର ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 MAR 2020 9:05PM by PIB Bhubaneswar
କରୋନା ଭୂତାଣୁ କୋଭିଡ-19ର ସଂକ୍ରମଣକୁ ପ୍ରତିହତ କରିବା ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟରେ ଏହି ରବିବାର, 22 ମାର୍ଚ୍ଚରେ ହେବାକୁ ଥିବା ଜନତା କର୍ଫ୍ୟୁକୁ ସମର୍ଥନ ଦେବା ଲାଗି ବିଭିନ୍ନ ବର୍ଗର ଲୋକମାନେ ଏକଜୁଟ ହୋଇ ଆଗେଇ ଆସିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସେମାନଙ୍କୁ ସାଧୁବାଦ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ର ଏବଂ ସଂଗଠନର ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ବ୍ୟକ୍ତି ବିଶେଷ ଜନତା କର୍ଫ୍ୟୁକୁ ସମର୍ଥନ କରିବା ଲାଗି ଆଗେଇ ଆସିଛନ୍ତି ଏବଂ ଏହାକୁ ପ୍ରଭାବୀ କରିବାକୁ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଆହ୍ଵାନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
Prime Minister thanks people from different walks of life for supporting the cause of Sunday's Janata Curfew
20 MAR 2020 8:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has hailed the efforts of people from various walks of life that have come together to support the initiative of Janata Curfew this Sunday, the 22nd of March, in an effort to contain the spread of corona virus Covid 19.
Influencers and achievers from various fields and several organisations have come out in support of the Janata Curfew and have urged the nation to come together to make it effective.