প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় কন্যাশিশু দিৱস উপলক্ষে কন্যাশিশুৰ শক্তি, দক্ষতা আৰু সাহসক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিবাদন
24 JAN 2018 1:06PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰীয় কন্যাশিশু দিৱস উপলক্ষে কন্যাশিশুৰ শক্তি, দক্ষতা আৰু সাহসক অভিবাদন জ্ঞাপন কৰিছে।
“ৰাষ্ট্ৰীয় কন্যাশিশু দিৱস উপলক্ষে কন্যাশিশুৰ শক্তি, দক্ষতা আৰু সাহসক অভিবাদন জ্ঞাপন কৰিছো। বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকে প্ৰদৰ্শন কৰা পাৰদৰ্শিতাৰ বাবে আমি গৰ্বিত।”, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়।

Prime Minister's Office
PM salutes the skills, strengths and fortitude of the girl child on National Girl Child Day
24 JAN 2018 1:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the skills, strengths and fortitude of the girl child on National Girl Child Day.
“We salute the skills, strengths and fortitude of the girl child. We are proud of the accomplishments of the girl child in various fields”, the Prime Minister said.