Prime Minister's Office
PM receives a copy of book titled " Braving A Viral Storm: India’s Covid-19 Vaccine Story" from Aashish Chandorkar
11 JAN 2023 6:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has received a book titled " Braving A Viral Storm: India’s Covid-19 Vaccine Story" from Aashish Chandorkar in which he has chronicled India’s strides in vaccination.
In response to a tweet by Aashish Chandorkar, the Prime Minister said;
"Delighted to receive a copy of your book in which you have chronicled India’s strides in vaccination."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
“ବ୍ରେଭିଙ୍ଗ୍ ଏ ଭାଇରାଲ୍ ଷ୍ଟର୍ମ: ଇଣ୍ଡିଆସ୍‍ କୋଭିଡ୍ -୧୯ ଭ୍ୟାକ୍ସିନ୍ ଷ୍ଟୋରୀ” ଶୀର୍ଷକ ଏକ ପୁସ୍ତକକୁ ଆଶିଷ ଚନ୍ଦୋରକରଙ୍କ ଠାରୁ ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 JAN 2023 6:46PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଶିଷ ଚନ୍ଦରକୋରଙ୍କ ଠାରୁ “ବ୍ରେଭିଙ୍ଗ୍ ଏ ଭାଇରାଲ୍ ଷ୍ଟର୍ମ: ଇଣ୍ଡିଆସ କୋଭିଡ୍ -୧୯ ଟିକା ଷ୍ଟୋରୀ” ଶୀର୍ଷକ ଏକ ପୁସ୍ତକ ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଥିରେ ସେ ଟୀକାକରଣରେ ଭାରତର ପଦକ୍ଷେପକୁ ନେଇ କାହାଣୀ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରିଛନ୍ତି ।
ଆଶିଷ ଚନ୍ଦୋରକରଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ତୁମର ପୁସ୍ତକର ଏକ କପି ପାଇ ଆନନ୍ଦିତ, ଯେଉଁଥିରେ ତୁମେ ଟୀକାକରଣରେ ଭାରତର ପଦକ୍ଷେପକୁ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛ ।”