Prime Minister's Office
PM receives a copy of book titled " Braving A Viral Storm: India’s Covid-19 Vaccine Story" from Aashish Chandorkar
11 JAN 2023 6:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has received a book titled " Braving A Viral Storm: India’s Covid-19 Vaccine Story" from Aashish Chandorkar in which he has chronicled India’s strides in vaccination.
In response to a tweet by Aashish Chandorkar, the Prime Minister said;
"Delighted to receive a copy of your book in which you have chronicled India’s strides in vaccination."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
“ব্রেভিং এ ভাইরেল স্ত্রোম: ইন্দিয়াস কোবিদ-১৯ ভেক্সিন স্তোরি” হায়না মিংথোনবা লাইরিক্কী কোপী অমা প্রধান মন্ত্রীনা অসিস চন্দোরকারদগী ফংখ্রে
11 JAN 2023 6:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসিস চন্দোরকারদগী “ব্রেভিং এ ভাইরেল স্ত্রোম: ইন্দিয়াস কোবিদ-১৯ ভেক্সিন স্তোরি” হায়না মিংথোনবা লাইরিক্কী কোপী অমা ফংখ্রে অমসুং লাইরিক অসি মহাক্না ভারতনা তিকা থাবগী পাংথোকখিবা থবকশিংগী মরমদা ইবনি।
অসিস চন্দোরকারগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী তিকা থাবগী থবকশিংগী মতাংদা অদোম্না ইবা অদোমগী লাইরিক্কী কোপী অমা ফংবদা অপেনবা পোক্লে”।