Prime Minister's Office
PM greets BSF personnel on their Raising Day
01 DEC 2022 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the BSF personnel and their families on the occasion of BSF's Raising Day. PM also acknowledged the outstanding track record of BSF force while protecting India and serving our nation with utmost diligence.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Raising Day greetings to all @BSF_India personnel and their families. This is a force with an outstanding track record of protecting India and serving our nation with utmost diligence. I also appreciate the noble work of BSF during challenging situations like natural disasters."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বি.এস.এফ. পর্সনেলদা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2022 9:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বি.এস.এফ.কী রাইজিং দেনা লাকপদা বি.এস.এফ. পর্সনেল অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। পি.এম.না বি.এস.এফ. ফোর্সকী শীংথানীংঙাই ওইবা ত্রেক রেকোর্দ অমরোমদনা ভারতপু ঙাকশেল্লিবা অমসুং ঐখোয়গী লৈবাকপু থমোয় শেংনা কত্থোকপগা লোয়ননা শেবা তৌরিবা অদুবু থাগৎখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@BSF_India পর্সনেল অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ফোর্স অসিনা ভারতপু ঙাকশেনবদা শীংথানীংঙাই ওইবা রেকোর্দ থমখি অমসুং লৈবাক অসিবু থমোয় শেংনা কত্থোকপগা লোয়ননা শেবা তৌরি। মহৌশাগী ওইবা খুদোংথিবশিংগুম্বা শীংনবনা থল্লবা ফীভমশিংদা বি.এস.এফ.না চাউনা মতেং পাংখিববুসু ঐহাক্না থাগৎলি।”