Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 322
India’s cumulative vaccination coverage crosses 126.44 crore
More than 66 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
03 DEC 2021 7:44PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 126.44 Crore (126,44,92,187) today. More than 66 lakh (66,58,055) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight. D
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10384278
2nd Dose
9530336
FLWs
1st Dose
18380042
2nd Dose
16557251
Age Group 18-44 years
1st Dose
464285986
2nd Dose
237350116
Age Group 45-59 years
1st Dose
186101516
2nd Dose
124275805
Over 60 years
1st Dose
116524520
2nd Dose
81102337
Cumulative 1st dose administered
795676342
Cumulative 2nd dose administered
468815845
Total
1264492187
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 3rdDecember, 2021 (322ndDay)
HCWs
1st Dose
161
2nd Dose
8383
FLWs
1st Dose
336
2nd Dose
15576
Age Group 18-44 years
1st Dose
1389319
2nd Dose
3338104
Age Group 45-59 years
1st Dose
328995
2nd Dose
910634
Over 60 years
1st Dose
201086
2nd Dose
465461
1st Dose Administered in Total
1919897
2nd Dose Administered in Total
4738158
Total
6658055
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩২২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১২৬.৪৪ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ হেন্না কাপখি
03 DEC 2021 7:44PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১২৬.৪৪গী (১২৬,৪৪,৯২,১৮৭)৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ হেন্না (৬৬,৫৮,০৫৫) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই।
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৪২৭৮
অনিশুবা দোজ
৯৫৩০৩৩৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮০০৪২
অনিশুবা দোজ
১৬৫৫৭২৫১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৬৪২৮৫৯৮৬
অনিশুবা দোজ
২৩৭৩৫০১১৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৬১০১৫১৬
অনিশুবা দোজ
১২৪২৭৫৮০৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৬৫২৪৫২০
অনিশুবা দোজ
৮১১০২৩৩৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৯৫৬৭৬৩৪২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৬৮৮১৫৮৪৫
অপুনবা
১২৬৪৪৯২১৮৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: দিসেম্বর ৩, ২০২১ (৩২২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬১
অনিশুবা দোজ
৮৩৮৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৩৬
অনিশুবা দোজ
১৫৫৭৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩৮৯৩১৯
অনিশুবা দোজ
৩৩৩৮১০৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩২৮৯৯৫
অনিশুবা দোজ
৯১০৬৩৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০১০৮৬
অনিশুবা দোজ
৪৬৫৪৬১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৯১৯৮৯৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৭৩৮১৫৮
অপুনবা
৬৬৫৮০৫৫
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্প-লৈতনা য়েংশিল্লি৷